OSMO KOLO PRVE RVAČKE LIGE SRBIJE

Tri meča na Radničkom

 

IMG_6982Danas je na programu poslednje, osmo kolo, Prve rvačke lige u grčko rimsom stilu za seniore. Prvi put će se na jednom mestu održati tri rvačka meča a sastaju se timovi Zvezde i Proletera, Partizana i Sente i Radničkog i Potisja.

Posle ovog kola znaće se konačan plasman na tabeli a narednog vikenda (28. ili 29. novembar) održaće se plej of.

Povezana vest:  PLEJ OF PRVE RVAČKE LIGE, Proleter u finalu, Radnički deklasiran!

Za sada, pre poslednjeg kola učesnici plej ofa su Partizan, Proleter, Spartak i Radnički. Najbliži ispadanju iz kruga magične četvorke je kragujevački Radnički koji ima tri pobede dok Potisje i Senta imaju po dva a Senta ima i meč manje. U slučaju da senćani pobede, u zaostalom meču crveno bele sa maksimalnim rezultatom (7:0) i da danas protiv Partizana izgube i naprave rezultat 4:3 a Radnički iz Kragujevca izgubi od Spartaka sa 5:2 postoji mogućnost da Senta uđe u plej of. Matematika će biti poznata posle meča sa crno belima koji jedini nemaju ni jedan poraz u ligi.

Povezana vest:  EP SRBIJA 2012, Davor Štefanek od 19 sati u borbi za bronzu

Prema poslednjim informacijama iz rvačkih krugova, postoji mogućnost da se plej of održi u Subotici, tačnije da Partizan prepusti organizaciju plej ofa Spartaku.

 

Raspored mečeva

Cubota – od 11,30: Hala: SD Radnički. Crvena zvezda – Proleter. Delegat: Ilić (Beograd). Sudije: Sinđić i Jakovljević (Kragujevac) i Ludoški (Zrenjanin).

Sledi – Partizan – Senta.

Povezana vest:  ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA MEDITERANSKIH ZEMALjA, Rajko Baltić potpredsednik CMLA

Sledi – Potisje.

15,00 – Spartak – Radnički (Kragujevac). Hala: Dudova šuma. Delegat: Dedić (Sombor). Sudije: Kecman (Beograd), Lerinc (Kanjiža), Torbica (Zrenjanin).