cristiano_ronaldoKristijano Ronaldo: Veći je pritisak u reprezentaciji nego u Realu!

 

Kapiten i najveća zvezda portugalske reprezentacije, Realov napadač Kristijano Ronaldo, priznao je da je svestan očekivanja od njega na predstojećem Svetskom prvenstvu u Južnoafričkoj Republici.

-Kapitenska traka u reprezentaciji predstavlja mi čast i čini me ponosnim. Ne zamaram se sa očekivanjima od mene, ali je činjenica da je pritisak na mojim leđima. Moram priznati da u reprezentaciji osećam veći pritisak nego u Realu. Uvek se trudim najviše što mogu i nastojim doprineti najboljem rezultatu igrajući za svoj nacionalni tim – rekao je Ronaldo a izjavu je preneo engleski tabloid News of the World.

Povezana vest:  Lalatović: Nismo se obrukali

-Ne postoji fudbaler na svetu koji sam može doneti pobedu svom timu. U reprezentaciji morate imati šestoricu ili sedmoricu igrača koji su u dobroj formi, ako želite uspeh – dodao je Ronaldo.

Fudbaler Rela kome je popularnost još više skočila posle najnovijeg spota za Najk tvrdi da ga ne uznemirava tolika pažnja medija i uplitanje u njegov privatni život.

Povezana vest:  Janković saopštio spisak za Dansku i Makedoniju

-Ja sam poznata osoba zadužena za zabavljanje publike, to je moj posao. Ako volite fudbal onda volite i mene. Ne razumem zašto se navijači protivničkih ekipa obrušavaju na mene i zvižde mi. Možda zbog toga što osećaju da sam opasan. To mi i ne smeta, naprotiv, daje mi još veću snagu. Nikada neću promeniti svoju ličnost i način na koji igram fudbal – poručio je portugalski as.

Povezana vest:  Milojević: Imamo dosta razloga da budemo pozitivni