Selektor fudbalske reprezentacije Slovačke Jan Kozak rekao je danas da je njegova ekipa dokazala da može da pobedi Rusiju, uprkos tome što su mnogi sumnjali u to.

-Uprkos beskrajnih nekoliko poslednjih minuta za mene, uspeli smo! Dokazali smo da možemo da pobedimo Rusiju, iako su mnogi sumnjali u to – rekao je Kozak novinarima posle utakmice.

Povezana vest:  Hodžson dobio titulu viteza u Finskoj

Fudbalska reprezentacija Slovačke pobedila je danas u Lilu Rusiju sa 2:1 u drugom kolu Grupe B Evropskog prvenstva.

Defanzivac slovačke reprezentacije Jan Djurica ocenio je da je njegova ekipa zasluženo pobedila Rusiju.

-Divna pobeda, a mislim da je i zaslužena jer smo se borili do samog kraja. Preplavljen sam bio emocijama, pre svega jer smo vodili 2:0, pa Rusima nije ostalo ništa osim da iznova i iznova napadaju. Pritisak je bio veliki – rekao je Djurica.

Povezana vest:  Atletiko bolji od Majorke

Slovake u poslednjem, trećem kolu Grupe B očekuje duel s Engleskom, a Djurica je rekao da ekipa mora što pre da krene s pripremama za tu utakmicu.

Selektor Rusije Leonid Sluckij rekao je da je njegovu reprezentaciju mnogo poremetio primljeni gol sredinom prvog poluvremena.

-Posle primljenog gola morali smo da promenimo naš plan igre, pogotovo na sredini terena. Dosta nas je poremetio taj gol… Moramo da idemo na pobedu u poslednjem meču. Vels ima dva opasna igrača, (Gereta) Bejla i (Arona) Ramzija, na koje ćemo morati da obratimo posebnu pažnju – rekao je Sluckij.

Povezana vest:  Tumbaković: Sutra će biti poznata situacija oko trenera