nikola_pekovic_par_efes

EVROLIGA

Peković: Nismo rasterećeni, uvek idemo na pobedu

 

Košarkaši Partizana kazali su da će pokušati da pobede Anadolu Efes, ali nisu složni u oceni da rasterećeno putuju u Istanbul na meč 6. kola Grupe C Evrolige.

-Nije tačno da smo rasterećeni, pošto Partizan u svakoj utakmici ide na pobedu. Pobedu ne možemo da obećamo, ali ćemo dati sve od sebe da do nje dođemo – rekao je centar crno-belih Nikola Peković uoči poletanja aviona za Istanbul.

Povezana vest:  NBA VESTI, Novi brejk Vašingtona

Bek Partizana Dragan Milosavljević kazao je da su igrači srpskog šampiona uigraniji nego što su bili na startu takmičenja, kada ih je turski tim pobedio u 1. kolu.

-Čeka nas jaka ekipa sa mnogo zvezda. Pobedili su nas u 1. kolu, međutim, mi smo sada uigraninji. Trudićemo se da damo sve od sebe, ali, ne znam da li će to biti dovoljno – rekao je Milosavljević.

Povezana vest:  NBA VESTI, Majami poveo protiv Indijane sa 1:0 u finalu Istoka

Partizan u proteklim mečevima nije bio uspešan u šutu spolja, ali je bek crno-belih ocenio da će „biti dobro“ ako pogode „prvih nekoliko pokušaja“ i da će imati prostora za šut sa distance, jer će se igrači Efesa truditi da zatvore Pekovića.

Utakmica Anadolu Efes – Partizan igra se sutra u 19.00 u Istanbulu. Crno-beli su u prethodnim mečevima ostvarili tri pobede i dva poraza, dok Efes ima učinak od dve pobede i tri poraza.

Povezana vest:  EP JUNIORI, Nova pobeda Orlića