kragujevac-wild-boars-mladenovac-forestlanders-ajk-vitakerCEFL: Jubilarni dvadeseti susret srpskih večitih rivala Wild Boarsa i Beograd SBB Vukova

Četvrto kolo Sportklub Centralnoevropske lige američkog fudbala (Central European Football League – CEFL) donosi jubilarni dvadeseti susret srpskih večitih rivala u američkom fudbalu, ekipa Kragujevac Vajld Borsa (Wild Boars) i Beograd SBB Vukova. Utakmica de se odigrati na stadionu Čika Dača u subotu, 3. maja sa početkom u 15 časova i 30 minuta. Ljubitelji američkog fudbala koji ne budu na stadionu, imade prilike da uživaju u ovoj izvanrednoj sportskoj predstavi na drugom kanalu regionalne televizije Sportklub.
Samo tri nedelje nakon veoma uzbudljivog prvog susreta između ovih timova, ved nas očekuje revanš. Prethodni duel imali su priliku da završe u svoju korist Kragujevčani, jer su četiri sekunde pre kraja imali fild gol za pobedu, ali su Beograđani uspeli da ga izblokiraju i tako sačuvaju vođstvo od jednog poena po isteku vremena za igru.
Divlji veprovi imaju šanse da pobedom u ovom meču smene SBB Vukove sa vodedeg mesta na tabeli Sportklub CEFL lige. Kragujevčani trenutno zauzimaju tredu poziciju sa skorom 1-1, dok su Beograđani lideri sa dve pobede i porazom u prošlom kolu u Ljubljani.

Povezana vest:  Josović u kampu Tima Sveta

4. kolo: Kragujevac Vajld Bors – SBB Vukovi Beograd
Subota, 3.5.2014. 15:30, stadion Čika Dača