Jordan-MooreRaskinut ugovor sa Murom, Panteri traže novog kvoterbeka

Samo 10-tak dana otkako je stigao u Pančevo, kvoterbek Džordan Mur dobio je ispisnicu iz redova Panthersa. Naime, Pančevci su raskinuli ugovor sa organizatorom igre iz Hjustona, koji je prošlu sezonu proveo u drugoj francuskoj ligi.
Defanzivni koordinator Pančevo Panthersa Predrag Durlić Vujić u izjavi za TV „Pančevo“, pored zadovoljstva zbog toka priprema, pomenuo je i problem na koji su naišli posle raskida ugovora sa Murom.
– Pripreme napreduju dosta dobro , jako sam zadovoljan. Naboj i želja igrača su na visokom nivou. Trenutno prolazimo kroz problem, jer smo raskinuli ugovor sa kvoterbekom iz Amerike, pa radimo sa rezervnim kvoterbekovima i to nas možda malo usporava. Međutim, pripreme teku po planu, a očekujem da jako brzo nađemo zamenu za Mura – istakao je Predrag Durlić Vujić.
Zadovoljstvo zbog onoga što je zatekao u Pančevu, u razgovoru za TV „Pančevo“, istakao je i novi trener Pantera, Amerikanac Kori Hupingarner:
– Prilično sam impresioniran onim što sam zatekao ovde. Postavili smo visoke ciljeve, želimo da osvojimo šampionat. Naporno treniramo, treneri se okupljaju, imaju veliki broj sastanaka kako bismo došli do tog cilja. Ovde ima puno talentovanih igrača, koji mogu da igraju na više pozicija. Momci dobro treniraju, žele da pobeđuju i imaju veliku strast prema američkom fudbalu – reči su Hupingarnera.
Panteri se za novu sezonu spremaju od novebmbra, a osim učešća u Sportklub Superligi braniće i trofej ostvaren u regionalnoj Interligi.

Povezana vest:  Odbrojavanje do početka nove sezone