blue-dragons

Tri srpska kluba ovog vikenda u Interligi

Sva tri srpska kluba će se predstojećeg vikenda okušati u Interligi. U Srbiji će se odigrati jedan meč i to onaj u Zrenjaninu (nedelja, 16 časova), u kome će se sastati domaći Vitezovi i Plavi Zmajevi iz Beograda.

Tim povodom je trener domaće ekipe Željko Đajić istakao:

– Očekujem izuzetno neizvesnu utakmicu protiv jedne kvalitetne ekipe koju dobro poznajemo iz prethodnih sezona, iako su oni neznatno promenili tim. Vrlo dobro smo upoznati sa njihovom snagom i načinom na koji oni igraju, a to je prvenstveno igra trčanjem koju oni forsiraju i koju mi moramo da zaustavimo ako želimo da pobedimo. Sa druge strane, naš napad je znatno osvežen povratkom Igora Vukoja koji će ponovo predstavljati glavnu opasnost po Zmajeve. Mislim da su šanse u ovom duelu podjednake, a očekujem fer i sportsku borbu kao i uvek u duelima ova dva tima.

Povezana vest:  SERBIAN BOWL: Ada poprište finalnog derbija

Trijumf u Beogradu dao je Panterima veliki vetar u leđa pred nastavak prvenstva, a već ovog vikenda (subota, 15 časova) ih očekuje bitan ispit u Sent Poltenu, gradiću 70 kilometara udaljenom od Beča. Pančevce ne bi smeo da zavara ni to što su u poslednja dva meča Invadersi oba puta poraženi (od Klečana i Gjor Šarksa), jer je pitanje sa kakvim će timom izaći na svom terenu. Takođe, otežavajuća okolnost svakako su i kadrovski problemi sa kojima su se suočili Panteri uoči ovog duela.

Povezana vest:  Divlji veprovi savladali turske šampione na otvaranju CEFL lige, Vukovi ubedljivi u Rumuniji na startu CEFL kupa