ANGEL WARRIORS1

U NEDELJU SE KOMPLETIRA PETO KOLO SUPERLIGE SRBIJE

Rasplet pred plej of u Čačku i Novom Sadu

Superliga Srbije polako ulazi u završnicu, a već u petom (od sedam) kola će se u okviru divizije Centar igrati u nedelju dve utakmice. Potsetimo, uvodni meč su prošlog vikenda već odigrali u Beogradu domaći Blu Dragonsi i pančevački Panteri (17:21), a u predstojećem će najzanimljivije biti u nedelju (15 časova) na stadionu „BIP“ u Čačku, gde će domaći Anđeoski ratnici dočekati drugoplasirane Vukove.

Iako su zbog velikog broja povreda nešto slabije startovali, Ratnici ne posustaju. Odličan finiš protiv Divljih veprova u prošlom kolu im je, i pored poraza, dao nadu da bi na svom terenu mogli da iznenade Vukove i zadrže šansu da se plasiraju u plej of.

– Malo je reći da je predstojeće odmeravanje snaga sa Vukovima važno za nas – rekao je Milovan Petrović, igrač Čačana. – Trenutni skor 1-3 nas tera da svaki naredni meč igramo da pobedimo bez obzira na ime protivnika. Mislim da imamo kvalitet za plej of, svesni smo toga i ne želimo da se odreknemo cilja zacrtanog pre početka sezone.

Povezana vest:  POSLEDNJE KOLO SUPERLIGE SRBIJE – DIVIZIJA CENTAR, Rešene nepoznanice, sledi plej of

U taboru „čopora sa Ade“ ne žele ništa da kalkulišu, jer bi eventualni poraz mogao da im ugrozi plasman na drugu poziciju uoči plej ofa. Nalaze se u dobroj formi, koju su dokazali i proteklog vikenda u utakmici protiv budimpeštanskih Vulvsa u okviru CEFL takmičenja.

– Čačani su jedna od jačih ekipa u našoj diviziji, što su i dokazali i protiv Kragujevčana u prošlom kolu. Iz rezultata se vidi da su igrali slično kao i mi protiv pomenute ekipe, pa treba biti oprezan. Verujem u Vukove, jer smo iz nedelje u nedelju sve bolji i uigraniji. Zato se nadam da ćemo trijumfovati i na teškom gostvovanju u Čačku – rekao je Aleksandar Lazović, tajtend Vukova.

Povezana vest:  Neporaženi GAT Dukes u borbi protiv Imperatora

U Novom Sadu, Vojvode dočekuju Sombor Celtise. Oba tima će na stadionu FK “Kabel” od 16 časova pokušati da uhvate poslednji voz za plej of.

– Pokazalo se da više nema autsajdera i, ako izuzmemo Kragujevčane, svako svakog može da pobedi. Zato i u ovaj meč, kao i u svaki drugi, moramo da uđemo maksimalno spremni i skoncentrisani. Očekujem da napokon proradi naš napad, ali i da odbrana zaustavi njihovu pas igru – rekao je Vladislav Petković, glavni trener Djuksa.

Povezana vest:  Vukovi preokretom do „fajnal-fora" Lige šampiona

Ovo vikenda neće biti odigran meč između Vrbas Hantersa i lidera kragujevačkih Vajld borsa, koji je otkazan zbog nemogućnosti domaćina da organizuje utakmicu. Taj meč će najverovatnije biti registrovan 35:0 u korist Veprova.

Peto kolo divizije Centar Superlige Srbije

Čačak Ejndžel voriors – Vukovi Beograd (stadion FK „BIP“, 15 časova)

Novi Sad Djuks – Sombor Celts (stadioni FK „Kabel“, 16 časova).

Ranije igrano: Beograd Blu dragons – Pančevo Panters 17:21.

Otkazano: Vrbas Hanters – Kragujevac Vajld bors.

Tabela divizije Centar Superlige Srbije

Kragujevac Vajld Bors

4

4

0

221:72

Pančevo Panters

5

4

1

102:65

Vukovi Beograd

4

3

1

140:87

Beograd Blu dragons

5

3

2

111:66

Novi Sad Djuks

4

1

3

93:106

Sombor Celtis

4

1

3

42:151

Vrbas Hanters

4

0

4

10:119