Wild Boars

TOKOM VIKENDA NA PROGRAMU SEDAM MEČEVA U OKVIRU SUPERLIGE SRBIJE

Zamajac Veprova za Evropu, humane Krune

 

Zbog predstojećih obaveza u polufinalu EFAF kupa, kragujevački Vajld borsi će u subotu dočekati Plave zmajeve iz Beograda. Biće to premijerni meč 6. kola elitne divizije Centar, dok će se svi ostali mečevi igrati sledećeg vikenda.

– Kroz desetak dana Divlji veprovi će se naći na najvećem ispitu do sada, ali pre toga nas u domaćem prvenstvu očekuje utakmica sa Plavim zmajevima, utakmica u kojoj ne kidišemo na pobedu već na potpunu dominaciju na terenu koja će nam doneti dobar zamajac za polufinale EFAF kupa – rekao je Darko Cvetković, kornerbek Kragujevčana.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, U Kraljevu održan finalni turnir Pionirske Fleg lige Srbije 2016.

U okviru divizija Jug i Sever, igra se redovno kolo, a dosta toga je već poznato. Tako će se za bitne utakmice za plasman igrati u Kleku, gde će Indijanci pokušati da uhvate poslednji voz za razigravanje i eventualnim iznenađenjem protiv Vitezova ostanu u trci. Međutim, ne zavisi sve samo od njih, jer Mamuti iz Kikinde imaju priliku da na svom terenu naprave najveći uspeh u istoriji i eventualnom pobedom, kolo pre kraja ponište nadanja Inđijaca i definitivno osvoje sačuvaju poziciju.

U Kraljevu će se igrati dugo očekivani derbi Juga, u kome su odavno poznati timovi koji će igrati u razigravanju. Domaće Krune dočekuju jagodinske Kelte, pa se od dve do sada neporažene ekipe očekuje da u međusobnom obračunu pokažu ko je ove sezone vladao južnim delom Superlige. Ovaj meč ima i humanitarni karatker, jer će sav prihod od ulaznica ići za lečenje četvorogodišnjeg Dimitrija Miloševića, koji boluje od cereblarne paralize.

Povezana vest:  Vojvode šampioni Srbije

Superliga Srbije – Grupa „Centar“

Subota:

Kragujevac Vajld bors – Beograd Blu dragons (FK „Sušica“, 16 časova)

Tabela: Kragujeva Vajld boars 5-0, Vukovi Beograd, Pančevo Panthers 4-1, Beograd Blu dragons 3-2, Novi Sad Djuks 2-3, Čačak Ejndžel voriors, Sombor Celtis 1-4, Vrbas Hanters 0-5.

Superliga Srbije – Grupa „Sever“

Subota:

Povezana vest:  Takmičenja za „Trofej Beograda" u američkom fudbalu

Klek Knajts – Inđija Indians (Mala Amerika, 15).

Nedelja:

Novi Kneževac Grofovi – Subotica Spartanci (FK „Obilić“, 15.30).

Kikinda Mamuti – Sirmium Legionari (FK „ŽAK“, 16 časova).

Tabela: Klek Knajts 4-0, Kikinda Mamuti 3-1, Inđija Indians 2-2, Novi Kneževac Grofovi, Sirmium Legionaries, Subotica Spartanci 1-3

Superliga Srbije – Grupa „Jug“

Nedelja:

Mladenovac Forestlenders – Zemun Gorštaci (FK „Radnički“, 15).

Niš Imperatori – Požarevac Autlous (FK „Vulkan“, 15).

Kraljevo Rojal krauns – Jagodina Kelts (Atletski stadion, 16).

Tabela: Kraljevo Rojal krauns, Jagodina Kelts 4-0, Mladenovac Forestlenders, Zemun Gorštaci 2-2, Požarevac Autlous, Niš Imperatori 0-4.