juniori_reprezentacija_srbije_1

Damjanović poziva igrače i trenere za ciklus EP 2013!

Juniorska reprezentacija je završetkom Juniorskog Evropskog prvenstva 2011. u Sevilji zvanično završila sa prvim ciklusom svog rada. Nažalost, ovog puta nisu uspeli da se plasiraju na Prvenstvo Evrope, Francuzi su bili prejaki, ali je veliki uspeh napravljen samim plasmanom u baraž za plasman na ovo takmičenje.

Povezana vest:  Derbi Vojvoda i Vukova za prvo mesto

Međutim, u Srpskoj asocijaciji američkog fudbala već gledaju u budućnost. Kreće novi ciklus vezan za juniorsko Evropsko prvenstvo 2013. godine, u okviru kojeg pravo nastupa imaju svi igrači rođeni januara 1994. godine i mlađi. Tako će prvo okupljanje i testiranje kandidata biti održano po završetku ovogodišnje JLS.

U skladu sa tim, selektor juniorske reprezentacije Srbije Zoran Damjanović je obavestio javnost i sve klubove da prijave kandidate za juniorsku reprezentaciju do 10. novembra na email: [email protected]

Povezana vest:  Jagodinski Kelti se vratili posle velikog minusa i pobedili Mladenovac Forestlenders

Takođe, usled privatnih obaveza pojedinih trenera koji su bili u okviru strunog štaba juniorske reprezentacije u prethodnom ciklusu, pojavila se potreba za angažovanjem novih. Zato je Damjanović pozvao zainteresovane trenere koji bi želeli da učestvuju u radu stručnog štaba reprezentacije da dostave svoje prijave do 1. novembra na pomenuti email.

U zvaničnoj komunikaciji između klubova, poslato je šta prijava treba da sadrži, pa se zainteresovani oko toga mogu konsultovati sa predstavnicima klubova.

Povezana vest:  Beogradski Vukovi u subotu se bore za trofej u regionu