Vukovi-Wild-boars-jun-sajt11

JUNIORSKA LIGA 2011

Djuksi slavili na Adi, Tasić u Dubaiu!

 

Vukovi Beograd – Novi Sad Dukes 6:26 (0:0, 0:6, 6:0, 0:20)

Stadion: Ada Ciganlija. Gledalaca: oko 400.

Kretanje rezultata:

0:6 Jakšić trčanje 6 jardi.

6:6 Stojanović hvatanje 35 jardi.

6:12 Dokić fambl rikoveri u end zoni Vukova.

6:20 Cimbaljević vraćanje panta 70 jardi, pretvaranje za 2 poena.

6:26 Jakšić trčanje10 jardi.

Povezana vest:  PLS "SEVER": Hantersi ulovili Lavove

Tvrda utakmica između domaćih Vukova i Djuksa, završena je pobedom gostiju, koji su u poslednjoj deonici uspeli da prelome meč. U prva tri perioda, timovi su bili u rezultatskom egalu, a odbrane su popustile samo u dva slučaja, po jednom na obe strane.

Kako obično biva u takvim mečevima, odbrana je na kraju i rešila meč. Dokić je početkom trećeg perioda najbolje reagovao posle fambla u end zoni Vukova, prvi stigao do lopte i doveo Novosađane do velikog vođstva.

Povezana vest:  Superliga 4. kolo: Pred "Imperatore" sa novim igračkim pojačanjem

Usledilo je konačan udarac Vukovima igrom specijalnog tima, a to se desilo posle panta domaćih. Novosađanin Cimbaljević je vratio loptu 70 jardi u end zonu Beograđana, pretvaranje za dva poena bilo je uspešno, što je bio uvod u veliko slavlje ekipe iz Srpske Atine. Drugi tačdaun na utakmici Jakšića samo je dokrajčio Vukove.

Povezana vest:  Zanimljivi susreti na programu 4. kola Prve lige Srbije

Inače, Vukove je uoči ovog meča napustio trener Andrej Tasić, zbog privatnih obaveza. Naime, posle 9 godina u američkom fudbalu, popularni Tasa, inače završeni DIF-ovac, je iznenada dobio poslovnu ponudu koja se ne odbija i tako završio u Dubaiu. Zato je ovaj meč vodio Marko Bates, sa asistentima Brankom Mutićem i Mariom Lugonjom.