Dzeremi-Pejton-TD

Džeremi Pejton ponovo u Divljim veprovima!
 
Pred nama je četvrto kolo Sportklub Superlige u američkom fudbalu, a kragujevački Divlji veprovi su doveli još jedno pojačanje. U pitanju Džeremi Pejton, igrač koji je prošle sezone zajedno sa svojim bratom Brajanom Pejtonom dominirao na terenima širom Srbije i Evrope.
Džeremi i Brajan su jedni od najboljih igrača koji su ikada došli u Srbiju kao pojačanje nekom klubu, a ove sezone Džeremi je odlučio da se ponovo pridruži svojim starim saigračima. Da podsetimo, Divlji veprovi su u svoje redove doveli još dva američka igrača i trenera, a Džeremi je četvrto pojačanje od početka sezone.
Tokom razgovora sa Džeremijem, otkrio nam je da mu je žao što zbog ličnih obaveza nije mogao da dođe pre početka sezone, ali mu je drago što je postigao dogovor sa upravom kluba i što je ponovo među Veprovima. Džeremi poručuje da se ove sezone kući ne vraća bez titule.
Veprovi će u subotu (5. maja) odmeriti snage sa Panterima iz Pančeva i to na stadionu Čika Dača. Utakmica će početi u 13h uz direktan televizijski prenos. Uprava kluba je za sve ljubitelje ovog sporta omogućila i besplatan ulaz!

 

Povezana vest:  Raskinut ugovor sa Murom, Panteri traže novog kvoterbeka