A-SRBIJA-juniori

Damjanović u julu okuplja juniorsku reprezentaciju
 
Dok je u prvom planu završnica takmičenja u seniorskoj konkurenciji, selektor juniorske reprezentacije Zoran Damjanović već uveliko radi na onome što juniore očekuje po završetku sezone. Naime, planirano je okupljanje i jednodnevni kamp kandidata za juniorsku reprezentaciju Srbije, što će se i dogoditi prvog vikenda posle finala seniorske lige.
U opticaju su 14. i 15. jul, a na ovom kampu će učešće uzeti svi kandidati koji su prošli prethodni kamp, kao i oni koji su se, po mišljenju selektora Damjanovića, istakli tokom tekuće seniorske sezone. Takođe, šansu će dobiti i oni koji su zbog povreda i bolesti bili sprečeni da prisustvuju predhodnom kampu, koji je održan u novembru.
Plan rada na ovom kampu će biti istovetan kao i na prethodnom. Planirano je da budu organizovana dva treninga u trajanju od po dva sata u toku jednog dana, po jedan u prepodnevnim i popodnevnim časovima. Rad na prvom treningu će biti koncentrisan na nekim individualnim elementima kao i na individualnim elementima specijalnog tima, dok će drugi trening biti skoncentrisan na grupni i timski rad.
Kada spisak kandidata koji će učestvovati na kampu bude ispisan rukom selektora Damjanovića, biće i objavljen na našem zvaničnom sajtu.

 

Povezana vest:  SBB Vukovi ubedljivi protiv Forestlendersa