FLEG-DECA

FLEG LIGA: Finale u Kragujevcu
 
Pored toga što se seniorska sezona privodi kraju, naši mališani u svojoj Fleg ligi Srbije su takođe stigli do samog finiša. Tako će posle takmičenja u grupi Sever i Jug, finalni turnir biti odigran u subotu, 30. juna na pomoćnom terenu gradskog stadiona Čika Dača u Kragujevcu. Početak turnira je zakazan za 12.00, a ulaz je besplatan.
Na finalnom turniru, pored domaćih Wild Boarsa, učešće će uzeti i Kraljevo Royal Crowns, Beograd Vukovi, Sirmium Legionaries, Bor Golden Bears i Jagodina Celts, odnosno po tri najbolje ekipe u obe grupe. Ovi mališani su budućnost američkog fudbala u Srbiji pa vas u njihovo ime i ime kluba pozivamo da dođete i pružite im podršku u pohodu na prvu titulu.
Ekipe su žrebom podeljene u dve grupe. U prvoj, A grupi, se nalaze Vukovi Beograd, Royal Crowns i Jagodina Celts, dok drugu, B grupu, čine Kragujevac Wild Boars, Sirmium Legionaries, Bor Golden Bears. Pošto ekipe odigraju međusobne mečeve u okviru grupa, igraće se polufinale po sistemu A1-B2, B1-A2. Zatim se igra meč za titulu i za treće mesto.

 

Povezana vest:  Dinastija se nastavlja: Veprovi neprikosnoveni vladari Srbije