Panthers-Bisak-MiladinovicCEI: Panteri slavili u Budimpešti
 
Posle Plavih zmajeva iz Beograda i Panteri iz Pančeva ostvarili su trijumf na startu regionalne CEI lige. Naime, oni su na gostovanju Kaubojima iz Budimpešte slavili rezultatom 20:24 (7:7, 0:17, 7:0, 6:0).
Utakmica nije počela dobro po Pantere, jer je u jednoj od prvih akcija odbrana Kauboja isforsirala fambl i vratila loptu za prve poene na utakmici. Odmah zatim, kvoterbek Pantera Vili Šird uzvraća i trčanjem osvaja prve poene za Pantere u ovoj sezoni i poravnava rezultat.
Kao najava sjajnog poluvremena, slede dva pasa za tačdaun istog igrača hvatačima Bratislavu Bošnjaku i Vladimiru Trajanoviću, pa su Panteri u tom trenutku već imali opipljivih 21:7 na gostujućem terenu. Tačku na sjajno poluvreme Pantera stavlja Stefan Dedić, koji pogođenim fild golom postavlja rezultat prvog poluvremena 24:7.
Sjajno poluvreme je pokvarila slika u drugom poluvremenu, u kom je domaćin popravio igru u napadu, pojačao pritisak u odbrani i do tog trenutka efikasne Pantere sveo na nulu do kraja utakmice. Domaćini su opasno pripretili, međutim, odbrana Pančevaca je bila na nivou i ipak uspela da sačuva pobedu našeg predstavnika.
Povezana vest:  Tesan poraz Veprova u Istanbulu