najludji-trikovi-na-bmx-u-skejt-i-rolerimaStiže Winner of Belgrade 2014

Winner of Belgrade je spreman da vam isporuči veliku dozu adrenalina 23. avgusta u skejt parku Ušće.
Winner of Belgrade je najveće takmičenje u ekstremnim sportovima u Srbiji, i ove godine okupiće kako domaće tako i strane vozače rolera, skejta i BMX-a koji će izvoditi otkačene trikove.
Zagrevanje za spektakl u skejt parku biće WOB Street Battle koji će se održati 22. avgusta na gradskim ulicama. Na njemu će vozači rolera, BMX, MTB i skejta izvoditi trikove i na taj način sugrađanima pokazati samo delić onoga što ih čeka za vikend.
Beograd će pored takmičara iz Srbije, ugostiti i vozače iz Hrvatske, Makedonije, Mađarske, Bugarske, Slovenije, Austrije, Švajcarske, Nemačke, Francuske, Švedske, Španije i Češke i svi oni boriće se za titulu Pobednika Beograda. Takmičenje će se održati u dve kategorije AM (mlađi od 16 godina) i Open Man (nije starosno ograničena kategorija). Nadmetanja počinju od podneva, a očekuje se da će finala početi od 19 sati.

Povezana vest:  U Beograd stiže najzabavniji letački šou na svetu - Red Bull Flugtag!

WOB Music Festival

Kao sastavni deo manifestacije #WOB14, održaće se i WOB Music Festival u klubu KPTM (Žorža Klemansoa 22) koji će trajati od 21. do 24. avgusta.
Prvog dana, 21. avgusta, na repertoaru će biti hip-hop/mash-up a za provod su zaduženiBeGeFank i DJ BKO, drugi dan rezervisan je za drum’n’bass, a DJ pult preuzimaju Codex,Necone i Rahmanee. Trećeg dana za žurku će biti zaduženi MKDSL (live), Flip i Rebel B, dok će poslednji dan festivala #WOB14, 24. avgust, biti gitarski dan kada će bendovi Blankfile i End of the hunt grmeti u čast Pobednika Beograda.
Na Facebook eventu pronađite više informacija o WOB Music Festivalu.
Za još ekstremnih zanimljivosti o #WOB14 lajkuj Facebook stranicu Winner of Belgrade ili prati @WinnerofBGD.
Kompletna satnica i još informacija o festivalu na www.winnerofbelgrade.com.

Povezana vest:  RED BULL STRATOS, Baumgartner prolazi test kroz smrtonosne zone (FOTO)

PHOTO: Miloš Milenković