2015 SR WC Sat Start 134

Zuzana Kocumova i Robert Kilian svetski šampioni Reebok Spartan Race 2015

Zuzana Kocumova i Robert Kilian su svetski šampioni Reebok Spartan Race 2015! Oni su proteklog vikenda nakon dugotrajnog i zahtevnog takmičenja, na kalifornijskom jezeru Taho, bili najbolji u najtežim preprekama i tako osvojili krunu u Spartan ultimativnom testu izdržljivosti i snage.

Kao generalni sponzor i ekskluzivni partner Spartan Race takmičenja, Reebok obezbeđuje sportistima inovativnu sportsku opremu, pomažući im tako da uspešno savladaju sve prepreke i izazove na terenu. Reebok je jedina kompanija koja proizvodi opremu specijalno za Spartan Race; Reebok All-Terrain Super 2.0 je serija patika koja pomaže takmičarima da osvoje prepreke kao što su penjanje uz konopac, prolazak kroz blato, prelazak zida, vežbe sa vučom većom od 360 stepeni; posebnu pomoć pruža tehnologija isušivanja vode sa đona.

Povezana vest:  RED BULL STRATOS, Vetar je suviše jak! Početak misije se pomera za utorak

Konkurencija 2015 Reebok Spartan Race svetskog šampionata je bila žestoka, ali je Zuzana Kocumova iz Češke Republike prevazišla 37 prepreka i tako zasluženo osvojila krunu svetske šampionke, dok je Amerikanac Robert Kilian imao elitno Spartansko rangiranje 136 koje mu je omogućilo osvajanje titule svetskog šampiona u muškoj konkurenciji. Pobednici su osvojili po 15.000 dolara, a značajne novčane nagrade osvojilo je i 20 takmičara iz obe kategorije.

Povezana vest:  RED BULL CLIFF DIVING 2011, Gary Hunt prvi u Malcesineu

Reebok je generalni sponzor Spartan Race takmičenja od 2013. godine i nastavlja da ulaže u ovaj sport, omogućavajući tako trkačima da izađu iz svoje zone komfora. Reebok All Terrain serija je zvanična patika Spartan Race takmičenja, dizajnirana specijalno za zahteve i prepreke ove trke. Jedinstveni H20 odvodi obezbeđuju brzo sušenje gornjišta, dok srednji sloj patike pruža kontrolu prilikom izazova koje zahtevaju 360 stepeni vučne snage. Za više informacija o Reebok Spartan Race posetite www.Reebok.com/Spartan.

Povezana vest:  Dani ekstremnog sporta u Beogradu