MODVienna by Ricky Monti 1VRATOLOMIJE NA 14 METARA IZNAD TLA U KOMBANK ARENI, 6. APRILA

MASTERS OF DIRT je krenuo na turneju pa se pripremite za groznicu koja će svojim trikovima i egzibicijama protutnjati Kombank Arenom, 6. aprila. Sa nastupa u Zagrebu, dolaze i kod nas. Zbog zahtevnih tehničkih priprema, Masters mašinerija u Kombank Areni biće već od utorka, 2. aprila.
Od vatrenog otvaranja do eksplozivnog vrhunca, svaki element predstave pažljivo je osmišljen da bi na najbolji mogući način uvukao publiku u suludo putovanje koje ostavlja bez daha. Masters of Dirt je freestyle u svom izvornom obliku, bez ikakvih pravila i ograničenja.
Publika u Kombank Areni će od samog početka zabezeknuto pratiti nastupe M.O.D.ovih zvezda, posebnih manijaka koji čine sve da bi gledaoce zakovali za svoja mesta. Iznenađenja pritom pljušte sa svih strana i povlače publiku u magičan vrtlog, sve do samoga kraja i urnebesnog završetka. Bujica osećaja i napeta igra živaca ne ostavljaju vremena za odmor ni za hvatanje daha.
Masters of Dirt okuplja najbolje profesionalne vozače iz najspektakularnijih akcijskih sportova, koji se svojim veštinama razmeću u frenetično osmišljenoj koreografiji. Oni su u stalnoj potrazi za novim trikovima te usavršavanju i dodavanju novih elemenata u već ionako sulude egzibicije.
U Kombank Areni, 6. aprila, videćete:
Letačku akciju najvećih imena freestyle motokrosa, rame uz rame, točak uz točak, 14 metara iznad tla, nakon lansiranja preko 30-metarskih skakaonica. Gore, visoko u vazdugu, M.O.D-ovi FMX vozači upravljaju 100-kilogramskim motociklima kao da je reč o igračkama. Zahtevni skokovi u skučenim arenama koji dosežu razdaljine i do 30 metara, podrazumevaju eksplozivnu snagu i trenutno ubrzanje bilo na mašinama od 250 kubika bilo na onim mnogo jačim od 450 kubika.
Skokovi, okreti i spinovi koji prkose zakonima gravitacije, u izvođenju vozača BMX-a i brdskih bicikala. Istovremeno, minibikeri stavljaju sve na kocku izvodeći prave, „velike“ trikove na svojim dečijim motociklima.
Leteći nastup moćnih teškaša vodi prema samom vrhuncu predstave, impresivno je videti 200-kilogramske četvorotočkaše i 300-kilogramska snežna vozila dok pod punom snagom izvode trikove i okrete unazad koji oduzimaju dah.
Muzička podloga DJ Mosakena savršeno povezuje akcijske elemente, uz vrhunske svetlosne, zvučne i pirotehničke efekte. Tu su i sočni, vatreni nastupi svetski poznatih devojaka iz grupe Fuel Girls iz Velike Britanije. Ples i bljuvanje vatre, u kombinaciji sa snagom i vazdušnim umećem na trapezu i na obručima, dokazuju da su devojke itekako svestrane i da savršeno dopunjuju vazdušne majstorije koje su inače specijalnost M.O.D.-ovih vozača.
M.O.D. predstava u stalnoj je evoluciji i prikazuje vrhunsko umeće i kreativnost zvezda koje izvode ultimativne figure iz različitih disciplina. Naši protagonisti uvek nastoje da nadmaše jedni druge, izvodeći „tradicionalne“ trikove kao što su zajednički okreti i „vozovi“ ali i nove varijacije u sinhronizovanim sekcijama i egzibicijama u kojima vozači jedne druge povlače u show. Kako god bilo, publika može uvek biti sigurna da će doživeti samo najnovije trikove, predstavljene fanovima na uvek sveže i uzbudljive načine.
Ulaznice su po cenama od 1100 do 6300 dinara.
Važna informacija:
Kapacitet i konfiguracija sedišta u Kombank Areni, je takva da svako mesto ima dobru vidljivost na trkački ring (koji je 100 metara dugačak i 30 metara širok)
Za porodice i decu postoje posebne kategorije ulaznica:
Porodične/ grupne (minimum 4 ulaznice): sa 20 posto popusta
Za mlađe od 12 godina – sa 50 posto popusta
VIP karte
Moguće je i upoznavanje „Meet & Greet“ sa vozačima kao što su FMX Superstar Edgar Toronteras ili „Freestyle Wunderkind“ 13-godišnja zvezda „mali“ Matej.
Ulaznice se mogu kupiti na svim ovlašćenim prodajnim mestima CS Eventim, kao i na blagajnama: KOMBANK Arena, Bilet centar Beograd, Dom omladine i UŠĆE Shopping centar. Online prodaja i rezervacije ulaznica na www.kombankarena.com, www.eventim.rs

Povezana vest:  Let motorom preko 9 tona tepkog Kamaz kamiona