caba siladji plivanjeKrem srpskog plivanja ovog vikenda u Zrenjaninu na Zimskom državnom prvenstvu

Zimsko državno prvenstvo Srbije u plivanju, održaće se od 15. do 17. marta u Zrenjaninu, na gradskom bazenu SC ,,JUG“. Predstojeća tri dana Zrenjanin će ugostiti 356 plivača iz 37 klubova Srbije.
Svoj nastup već su potvrdili mnogi srpski olimpijci i reprezentativci, najbolja srpska plivačica za 2012. Miroslava Najdanovski, sjajni Silađi Čaba i Ivan Lenđer, Radovan Siljevski, kao i višestruki prvaci i rekorderi naše zemlje Boris Stojanović, Tijana Vukanović, Mila Jovanov, i najbolji srpski juniori i rekorderi Nikola Trajković i Igor Terzić, kao i mnoge druge srpske nade plivanja u juniorskoj i kadetskoj kategoriji.
Plivači učesnici ovogodišnjeg Zimskog državnog prvenstva za 2013. takmičiće se u tri kategorije pojedinačnoj i ekipnoj kadetskoj i juniorskoj, pojedinačnoj apsolutnoj. Prepodnevni program kvalifikacija počinje u 10 časova, a popodnevna A i B finala predviđena su sa početkom u 17 časova. Svečano otvaranje prvenstva održaće se u petak, 15. marta sa početkom u 16 časova i 45 minuta. Ulaz za sve dane je besplatan.

Povezana vest:  Trofej Beograda u skokovima u vodu