luka mitrovic cz mega

Mitrović: Pobeda protiv Budućnosti bi nam mnogo značila

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Luka Mitrović rekao je danas da bi pobeda u utakmici drugog kola Jadranske lige protiv Budućnosti mnogo značila ekipi.
-Budućnost je sigurno jedan od kandidata za najviši plasman, to pokazuje iz godine u godinu, plasmanom među četiri najbolja tima. I ove godine sastavili su ekipu koja po imenima ima takvu ambiciju. Ovo je jedan od derbija ove lige, jeste drugo kolo, i možda prerano, ali bi kasnije mogao dosta da utiče na plasman na tabeli. Biće to sigurno dobra, takmičarska utakmica, a pobeda u subotu bi nam mnogo značila za nastavak – rekao je Mitrović za klupski sajt.
Crvena zvezda dočekaće sutra Budućnost u Hali Pionir od 17.00 u utakmici drugog kola Jadranske lige. Zvezda je u prvom kolu sinoć pobedila Mega Leksa sa 76:70, a Mitrović je na toj utakmici postao jedan od igrača koji je tokom karijere postigao 1.000 poena u crveno-belom dresu.
-Nisam znao za taj podatak, dok nisam video u pojedinim medijima. Nije mala stvar sigurno, ali za mene su najvažnije pobede tima, da njih bude što više – zaključio je Mitrović.

Povezana vest:  Trinkijeri: Ovo nije kraj, vratićemo Partizan gde pripada