Čuveni plastični hirurzi dr Teri Dubrou i dr Pol Nasif putuju širom Amerike u nameri da promene živote onih koji imaju na sebi urođene ili traumatske anomalije. Nova serija od osam jednosatnih epizoda prati potragu hirurga za pacijentima kojima bi pomogli i koji su voljni da podele svoju životnu priču celom svetu. Usput će naučiti i nešto novo jedan o drugome. Serija Botched By Nature (Prirodne izobličenosti) biće premijerno prikazana 19. avgusta u 21:00 samo na E! a naredne epizode emitovaće se svakog petka.

Povezana vest:  Kraj leta uz više od 500 sati programa uživo na Eurosport platformama

U prvoj epizodi Botched By Nature, doktori će oprobati sreću u “Gradu greha”, pomažući mladoj ženi čija autoimuna bolest izaziva deformaciju grudi. Doktori takođe odlaze u centralnu Kaliforniju da pomognu blizancima rođenim sa  abnormalnostima na licu a čiji je brat rođen bez komplikacija. Serija od osam epizoda prikazaće hrabre ljude i njihove priče, susrete sa pacijentima iz serije Botched koje fanovi najviše vole, kao i zabavne trenutke na putovanju.

Povezana vest:  VELIKI BRAT 2011, Šesto jutro u kući: Soraja sprema doručak

Odmah posle serije Botched By Nature, emituje se i serija Botched Post Op (Post-operativni period), i to bolja nego ikada ranije. Osam polusatnih epizoda vodiće Heder Dubrou, dr Teri Dubrou i dr Pol Nasif uz osvrt na seriju Botched By Nature. Ovaj trio razgovaraće o tome šta se dešavalo u svakoj epizodi, doktori će podeliti sa gledaocima svoje stavove oko pacijenata, njihovih transformacija i izneće šta im je bilo najzabavnije na putovanju.

Povezana vest:  Naručena osma sezona serije Mesto zločina: Njujork

Botched By Nature se snima u produkciji  Evolution Media, u sastavu: Daglas Ros, Aleks Baskin, Met Vestmor, a dr Teri Dubrou i dr Pol Nasif su izvršni producenti. Robert Karol je koproducent.

Botched Post Op se snima u produkciji Evolution Media, u sastavu: Daglas Ros, Aleks Baskin, Lisa Bejkon i Robert Karol.

Botched By Nature i Botched Post Op premijerno se prikazuju od 19. avgusta, petkom u 21:00 na E! kanalu.