marija3

Marija Kilibarda prešla na PRVU srpsku televiziju!

Prva srpska televizija bogatija je za još jednu lepoticu – voditeljka Marija Kilibarda zvanično je prešla u ovu medijsku kuću.

Novo lice PRVE u voditeljskim vodama je više od decenije, a poslednjih godina izdvojila se svojom harizmom, spontanošću, opuštenošću pred kamerama i prihvatanjem različitih poslovnih izazova, koji su dokazali da se podjednako dobro snalazi u svom segmentima zabavnog programa. Budući da je Prva srpska televizija upravo taj zabavni, a već dugi niz godina zapostavljeni deo programske koncepcije na nacionalnim televizijama,  obnovila, pokrenula i podigla na viši nivo, dolazak voditeljke kalibra Marije Kilibarde u tim PRVE bio je logičan sled događaja, na obostrano zadovoljstvo.

Povezana vest:  Nova sezona popularne serije “Braća i sestre” na kanalu Universal

Iako se u domaćim medijima prethodnih dana spekulisalo o emisiji koju će voditi Kilibarda, ovim putem naglašavamo da trenutna nagađanja o programu PRVE TV nisu ni približna istini. Prva srpka televizija već uveliko svojim emisijama, iza kojih stoje kreativni autori i produkcija (Veče sa Ivanom Ivanoviće, Fajront Republika, Paklena kuhinja, Exploziv…), pokazuje kako bi zaista trebalo da izgleda kvalitetan zabavni program, a naši veliki ciljevi i projekti prevazilaze ustaljene domaće okvire. Tako će i program, čiji je deo postala Marija Kilibarda, biti nešto do sada neviđeno na domaćim nacionalnim televizijama.

Povezana vest:  Turske serije osvojile Balkan, zarada 50 miliona dolara

Marija Kilibarda rođena je 29. avgusta 1980. u Beogradu. Karijeru je započela na Trećem kanalu, a popularnost stekla kao voditeljka Binga i sportske emisije Rt dobre nade. Prošle godine izdala je DVD sa svojim vežbama. Navija za Partizan, u vezi je s rukometašem Ognjenom Kajganićem.