marijana_i_tata

VELIKI BRAT 2011

Marijana Čvrljak pobednica regionalnog Velikog Brata (FOTO)

 

Najveći regionalni show Veliki Brat, koji je do sada i najduži, sa punih 107 dana, koliko su ukućani proveli u najzaniljivijoj kući na Balkanu, večeras se završio.

Nakon šoua, koji je trajao duže od tri i po sata, a koji se gledao u 5 zemalja, dobili smo pobednika. U finalu super-super finala našli su se Horvat, Duško i Marijana, posšto su prethodno kuću napustili Soraja i Brendona. Treći ukućanin koji je napustio kuću bio je Horvat, a zatim i Duško čim je svima bilo jasno da je Marijana pobednik prvog regionalnog VB!

Povezana vest:  POZNATI, OPREZ! EMISIJA PUNK'D SE VRATILA!

Previše uzbuđena, nije mogla da poveruje šta joj se događa, a zatim je rekla da ne želi van jer je čula zvižduke publike. Otac je dočekao i sproveo do bine gde joj je uručen ček na 104.700 evra.

Možda zbog prevelike euforije, i velikog broja dešavanja koja su obeležila ovogodišnji šou, a možda i zbog nekih ličnih razloga, neki ukućani su ostali susdržani, i nisu čestitali pobedu Šibenčanki Marijani Čvrljak, već su krenuli da napuste publiku ali ih je obezbeđenje sprečilo u tome. I publika je prilično burno negodovala, čini nam se da je vrlo mali broj iskreno podržao pobednicu.

Povezana vest:  Čejs Kroford zbog karijere napušta Njujork i seli se u LA

Ostatak slika očekujte uskoro u Galeriji, a sad uživajte u malom deliću onoga što ste mogli da vidite na malim ekranima, ali i detaljima iza scene kao što je trenutak kada je Nemeš krenuo da napusti Košutnjak.

PHOTO: ataimages.rs

{vsig} VB_2011{/vsig}