mirna
PRVI GLAS SRBIJE 2012
Pobednica je Mirna Radulović!
 
Stigli smo do same završnice druge sezone  Prvog glasa Srbije. Iz vikenda u vikend smo pratili sve emisije, imali svoje favorite, navijali, ljutili se, ali sve je to šou. A koja devojka će poneti titulu PGS 2012 saznaćemo oko ponoći.
Emisija je započela nastupom deset finalista, kojima su se u jendom trenutku pridružile i superfinalsitkinje.
Sara Jovanović je prva izašla na scenu i zapevala pesmu Beyonce “Till the End of Time” uy pratnju pet plesačica. Vlado je rekao da je nastup bio sjajan, Aleksandra je rekla da je impresionira kako je sve izgledalo, dok je Mare rekao da je sajnjo otvorila veče I da ej po broju plišanih meda sigurno ona pobednica.
Nevena Božović je u finalnoj večeri nastupila druga koja je pevala pesmu Tošeta Proeskog “Igra bez granica”. Aleksandra je rekla da je bila odlična, da je sve iznela kako treba, Mare je reako da se vidi da joj ovaj pravac leži, nastup je bio emotivan, a Vlado je reako da nastup bio jako lep.
Mirna Radulović je nastupila kao treća finalistkinja, a pevala je pemu  Karoline Gočeve “Više se ne vraćaš”. Mare je reako da misli da će jako, jako dugo trajati na sceni, Valdo je reako da je bila predivna, da ima želju da izađe jer zna da neće pogrešiti. Aleksandra je rekala da je Mirna za nju otkrovenje, zdrav vokal, toliko toga dobrog na jednom mestu, i večeras je sve bilo sjajno po Aleksandronoj oceni.
Drugi blok pesma su bile pesme po izboru žiriji, pa je tako Sara pevala “Najlepše želje” benda Zemlja Gruva. Vlado je rekao da je nastup bio sjajan, pevala je jako dobro i da je on lično jako zadovoljan. Aleksandra je rekla da joj leži ovaj pravac i da joj je baš drago što je ona pevala baš tu pesmu. Mare je rekao da je sjajno izvela pesmu.
Nevena je po iboru žirija pevala veliki hit mlade zvedze Lane Del Rey “Bule jeans”. Aleksandra je rekla je prelepo izgledala i odlično pevala. Mare je rekao da je zasluženu među TOP 3, a Vlado je rekao da je bila sjajna.
Mirnina druga pesma bila je “Girl on Fire! Alice Keys, a ona je otpevala savršeno, po našem skromnom mišljenu. Mare je rekao da je bila izuzetna, Vlado je rekao da je izvođenje pesme bilo neverovatno kvalitetno I da je ostao bez teksta. Aleksandra je rekla da savršeno vlada svojim volakom I da je stvarno vanserijski pevač.
Sara je kao treću pesmu pevala “Sweet Dreams” velike grupe Eurythmics. Vlado je reako da je nastup bio fantastičan. Aleksandra je pohvalila produkciju, jer su stvrano pripremili mnoštvo iznenađenja na sceni, a Sari je rekal da je u svakom smislu bila sjajna. Mare je rekao da se čini kao da se dugo, dugo spremala za ovaj šou.
Nevena je u trećem bloku pevala pesmu Kaliopi “Rođeni”. Aleksandra je rekla da je ovo njeno ubedljivo najbolje izvođenje do sada, a to je rekao i Mare, koji je još jednom ponovio da su sve tri devojke apsolutno zasluženo u finalu. Vlado je rekao da deli mišljenje sa Aleksandrom i da je sve bilo jako dobro.
Mirna je pevala pesmu “The best” Tine Turner. Mare je rekao da je ovo izvođenje dokaz da je jedan čovek na sceni dovoljan, uz dužno postovanje plesačima, a ovo je bio još jedan sjajna nastup. Vlado je rekao da je jako teško pevati veliki hit velikog pevača, ali da je Mirna bila jako, jako dobra. Aleksandra je rekla da joj nije jasno gde je bila do sada, jer je definitivno da će biti veliko ime na sceni.
Devojke su još jednom izašle na scenu i otpevale pesmu „Run the World (Girls)“ koju peva Beyonce, potom su linije za glasanje zatvorene.
I došao je trenutak da se kaže koja devojka napušta takmičenje jer je dobila najmanje glasova publike. Prva takmičarka koja je prošla u super duel je Nevena Božović, a njoj se pridružila Mirna Radulović, dok je Sara završila takmičenje jer je dobila najmanje glasova publike.
U super duelu Mirna je prva izašla na scenu a pevala je pesmu “Hero” koju peva Mariah Carey, a Nevena je pevala pesmu “Milo moje” Bisere Veletanić Publika je navijala, dok je žiri većao. Vlado, kao predsednik žirija, saopštio je ko je pobednica, ato je Mirna Radulović!
Povezana vest:  PREMIJERA NOVE SERIJE „KRV I SUZE“