Restoran_Cajkovski5

Ekskluzivno veče nemačke kuhinje u hotelu Moskva

U petak, 8. aprila u hotelu Moskva, u okviru manifestacije „Dani nemačke kuhinje”,  održano je Ekskluzivno veče nemačke kuhinje kojoj je prisustvovao i NJ.E. ambasador Repubike Nemačke u Srbiji gospodin Volfram Mas sa suprugom.

nemacka_kuhinja_2011Ovakav događaj predstavlja jedinstven spoj zanimljivih nemačkih jela i dobre usluge. Kulinarske instrukcije i recepte restoranu Čajkovski dala je supruga nemačkog ambasadora u Srbiji gospođa Angelika Mas, uz čiju pomoć su jela dobila potpunu autentičnost. Gosti su imali priliku da probaju probrane nemačke specijalitete: Haringssalat (salata sa haringom), Kartoffel- Speck Salat  (krompir salata sa slaninom), Zwiebelkuchen (tart od luka), Käsespätzle (špecle sa sirom), Leberkäse (veknica od mesa), Sauerbraten (goveđi odrezak), Königsberger Klopse (nemačke ćufte)…

Povezana vest:  Akcija „Grad pobeđuje glad“ u Delta Cityju

Svi hedonisti i ljubitelji nemačke kuhinje pozvani su da uživaju u ovom događaju koji se održava u novom sjaju tek renoviranog Hotela Moskva do nedelje 10.aprila.

Od otvaranja daleke 1908. godine, hotel Moskvu posetilo je više miliona gostiju među kojima su mnoge poznate ličnosti kao, na primer,  Albert Ajnštajn, Alfred Hičkok, Bred Pit, Kirk i Majkl Daglas, Robert de Niro, Rej Čarls, itd.

Povezana vest:  Dela Paje Jovanovića do sada videlo 35.000 ljudi