radonjic zeleznikRadonjić: Vratićemo nivo u plej-ofu

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je večeras da očekuje da će njegova ekipa ponovo biti na zavidnom nivou i pored tri uzastopna poraza u Superligi.
-Očekujem da ćemo biti na zavidnom nivou u poslednje dve utakmice I tako da uđemo u plej-of. Očekujem da ćemo i u finalu igrati protiv Partizana. Bez obzira što će oni imati prednost domaćeg terena neće to biti odlučujuće – rekao je Radonjić novinarima posle utakmice.
Zvezda je kao domaćin u Železniku izgubila od Partizana sa 82:78 I tako zabležila treći uzastopni poraz u Superligi Srbije.
Radonjić je dodao da se utakmica sa crno-belima ne može porediti sa prethodne dve protiv Mega Vizure i Radničkog.
-Protiv Mege i Radničkog smo bili slabi, a protiv Partizana bilo je tu negde, kao i raniji susreti sa njim na jednu loptu – naveo je Radonjić.
Prema njegovim rečima, igrači Zvezde nisu uspeli da u drugom poluvremenu iskoriste dobru igru odbrani u drugom poluvremenu.
-Bolje smo igrali u odbrani u drugom poluvremenu, ali sve to što smo radili u odbrani, u mnogo situacija smo propustili da realizujemo, iako smo praktično stalno biti na nekoliko poena od Partizana kazao je on.
Radonjić je rekao da je Zvezda imala mogućnost da pobedi u produžetku, ali da je propušteno previše prilika.
-U završnici se desilo to što se desilo, poslednji napad Partizana nije iskorišćen, ali to nismo uspeli da iskoristimo i napravimo napad u sedam sekundi. U produžetku smo imali mogućnost, ali smo propustili previše šansi tokom drugog poluvremena da i četvrti put savladamo Partizan – rekao je Radonjić.
Košarkaš Zvezde Branko Lazić rekao je da njegova ekipa mora što bolje da se spremi za plej-of.
-Borili smo se, ali očigledno to nije bilo dovoljno. Ostaje nam da radimo, još par utakmica da njih odigramo kako treba i da se spremimo za plej-of – rekao je Lazić.

Povezana vest:  Milutinov: Francuzi će pravu snagu pokazati na EP