nba_novi_logo

Evans pobedio u „zakucavanju“, Lav najbolji „trojkaš“

 

Košarkaš Jute Džeremi Evans pobedio je u „zakucavanju“ na tradicionalnom Ol star vikendu, koji se održava u Orlandu, iako je na takmičenje došao kao zamena povređenom Ajmenu Šampertu. U šutiranju „trojki“ neočekivano je pobedio krilni centar Minesote Kevin Lav, dok je plejmejker San Antonija Toni Parker bio najuspešniji u izvođenju košarkaških veština.

Povezana vest:  Boris Bakić novi igrač Kragujevčana

U konkurenciji Pola Džordža, Čejsa Badingera i Derika Vilijamsa, Evans je posle tri runde „zakucavanja“ dobio najveći broj glasova pošto je imao zaista originalno predstavljanje. U prvom krugu Evans je „zakucavao“ sa malom kamerom na glavi. U drugom nastupu „zakucao“ je dve lopte kroz obruč, dok je treći pokušaj posvetio legendarnom Karlu Melounu pošto je u Melounovom dresu preskočio „poštara“ i sa rukom iza levog uva loptu krunisao sjajnu predstavu.

Povezana vest:  Radonjić: Partizan je bio bolji i zasluženo pobedio

Odluka o pobedniku u šutiranju „trojki“ pala je posle „raspucavanja“ Kevina Lava i krilnog igrača Oklahome Kevina Durenta. Lav je sakupio 17, a Durent 14 poena i na opšte iznenađenje postao najbolji „trojkaš“ NBA lige do sledećeg Ol star vikenda.