ALDO Get Lucky 1

Promocija nove ALDO kolekcije za jesen/zimu 2011.

UZ SREĆU DO SAVRŠENOG PARA CIPELA

U zanimljivom ambijentu „Rulet bara“ beogradskog Grand Casina, predstavljenja je nova kolekcija modnog brenda ALDO.  Rulet bar personifikovao je inspiraciju za novu ALDO kolekciju za jesen/zimu 2011. koja se zove „Get Lucky“ ili „Kako da vam se posreći!“.

Medijima i poznatim ličnostima, ljubiteljima ALDO cipela i aksesoara, predstavljena je nova kolekcija koja je usredsređena na to kako da vam se posreći,  bilo da ste u potrazi za savršenim parom cipela u svojoj veličini ili odećom da biste zasenili tog nekog posebnog koga možda još niste upoznali. Novinari su zatim sa Markom Živićem, Milicom Zarić, Isidorom Bjelicom, Tamarom Paunović i Biljanom Cincarevic zaigrali rulet i oprobali se u igrama na sreću.  Oni, koje je pratila kockarska sreća pratila, nagrađeni su ALDO cipelima i aksesoarima iz nove kolekcije. Oni koji nisu imali sreće u ruletu, ipak su se dobro zabavili na partiju koji je trajao do ponoći.

Povezana vest:  "PEGAZ" PUBLIKU U KOMBANK ARENI OSTAVIO BEZ DAHA

-Nova ALDO kolekcija originalna je i veoma inspirativna.  Asocira vas na onaj poznat osećaj da ćete danas ući u prodavnicu i pronaći BAŠ one cipele koje ste celog života želeli da imate. Pošto sreća ne znači samo sedeti i čekati, već biti i hrabar i rizikovati, izaberali smo Rulet bar kako bismo dočarali izazov nove kolekcije – rekla je na promociji PR Delta Sporta, Anja Dmitrović.  -Sigurna sam da će ova kolekcija izmamiti uzdahe naših potrošača, jer imamo kvalitetne cipele koje prate poslednje modne trendove, dok su cene prihvatljive, što ALDO obuću čini dostupnu svim potrošačima.

Povezana vest:  JOHNNIE WALKER PREDSTAVIO LUKSUZNE VARIJANTE JOHNNIE WALKER PLATINUM LABEL I JOHNNIE WALKER GOLD LABEL RESERVE NA EKSKLUZIVNOM KOKTELU (FOTO)

O kolekciji: Nova ALDO kolekcija za jesen/zimu 2011. naglašava sjaj stare škole i moderne magije.  Nju čine glamurozni dodaci odeći i uparivanje sa kockarskim predmetima – ikonama: mađioničarski šešir, scena za igračicu i špil karata. Vođa kampanje je maneken-glumac (Kralj Pik), Metju Grej Gabler. Tog stanovnika Las Vegasa otkrio je agent za manekene dok je pohađao filmsku školu u Njujorku (srećnik). Nakon nekoliko odličnih revija počeo je da radi kao pripravnik sa Ves Andersonom (još veći srećnik) i kasnije dobio ulogu u jednom od njegovih filmova. Dva veterana modne industrije priključuju se Gableru i zaokružuju kampanju jesen/zima: britanska manekenka i zvezda ALDO kampanje Lili Donaldson (Kraljica Pik) i Teri Ričardson (Džoker), šireći svoju magiju iza kamere. Sa takvim talentima i pravim parom cipela, sreća tek počinje!

Povezana vest:  Ljubitelji "lavovskog" provoda zakoračili u "Novu eru" sa novim dizajnom Lav flaše

{vsig}ALDO_REVIJA{/vsig}