izvorCENTAR ZDRAVLJA IZVOR

Za zdraviji život

 

Povratak prirodi danas nudi mnoštvo rešenja za savremenog čoveka. Stalne brige, stres, brz način života i nekvalitetne navike naša su svakodnevica, a o posledicama retko ko razmišlja pre nego što one postanu očigledne. Epidemije najrazličitijih bolesti opsedaju nas iz dana u dan, a u borbi protiv njih težimo stereotipnim idejama, zanemarivajući korene i istinske potrebe zaboravljamo da je rešenje u nama. Naš organizam kao mali univerzum teži da ostane u ravnoteži a uz malu pomoć prirode to se i postiže.

U mestu Stojnik nedaleko od Kosmaja, u oazi mira, u srcu najjačeg energetskog centra Srbije, sa stalno čistim planinskim vazduhom smestio se CENTAR ZDRAVLJA IZVOR. U ovom jedinstvenom centru hotelskog tipa sve je podređeno prirodi. Prirodne pogodnosti:  ’’ruža vetrova’’, izvorska voda, kao i energetski jako područje, obogaćeni su posebnim programom za očuvanje zdravlja i unapređenja kvaliteta života.

Povezana vest:  Najpoznatija beogradska kafana Stara Pesma obeležila je pet godina postojanja žurkom za pamćenje!

Centar Izvor u svom sastavu ima i dva bazena, koji su punjeni magnetno oplemenjenom vodom. Kupanje u ovoj vodi, posebno poboljšava vitalnost organizma sa dugotrajnim pozitivnim efektima po zdravlje. Ovakav bazen je jedini u našem regionu, a možda i u Evropi.

izvor_2Centar je namenjen prvenstveno onima koji preventivno preduzimaju brigu o svom zdravlju, kroz odmor i rekreaciju. Takođe je namenjen i  onima koji su već narušili svoje prirodne energetske tokove  i nalaze se u fazi lečenja od raznih bolesti.

Posebno mesto u procesu podizanja imuniteta i borbi protiv raznih bolesti, zauzimaju čajevi i dodaci hrani. Čajevi su  birani prema dokazanim korisnim dejstvima na organizam, branim i sušenim prema najstrožim kriterijumima za očuvanje lekovitih svojstava.

Specijalnim programom za kratko vreme postiže se pročišćenje organizma od triglicerida, slobodnih radikala, i drugih otrova. Da bi se izbegao unos štetnih materija u organizam u Centru se služi pretežno organski gajena hrana. Voće i povrće birano je po sadržaju vitamina, minerala, bioflavonoida i ostalih korisnih sastojaka. U pripremi hleba i peciva koriste se takođe organski gajene sorte žitarica, raž, ječam, heljda, kukuruz a manje pšenica. Od mesa se koriste morska riba, domaće živinsko i nešto divljači.

Povezana vest:  Tokom akcije „Kartingom protiv raka“ prikupljeno je 653.780,00 dinara

Magnetno oplemenjena voda još jedna je od specifičnosti Centra. Ona nema apsolutno nikakvo štetno dejstvo na ljudski organizam, a koristi su višestruke. U praksi se pokazalo da su mnogi rešili problem kamena ili peska, a takođe su uočena i bitna poboljšanja kod problema sa prostatom. Konzumiranje ove vode rezultuje podizanjem energetskog potencijala korisnika a time i podmlađuje celokupan organizam.

izvor_1Da bi program bio celovit, nije izostavljena ni psihoenergetska podrška.

Povezana vest:  Novim spotom “Moon River” 2Cellos najavili skoro rasprodat koncert u Kombank areni, 25.marta!

U Centru je u primeni i elektroterapija, magnetoterapija, ultrazvučna, kao i laseroterapija, koje u kombinaciji sa energetskom terapijom vrlo često dovodi do izlečenja i dugogodišnjih problema. Ovo je idealna prilika za ubrzani oporavak nakon sportskih povreda, a takođe i onih kojima bolovi i ograničeni pokreti  onemogućavaju kvalitetno življenje.

Već je uveliko poznato, da od psihičkog stanja zavisi i zdravlje celokupnog organizma. U Centru zdravlja Izvor, svi aktivno učestvuju u podizanju psiho-energetskog nivoa,  jednom rečju uče se da radosnije i zdravije žive.

Za nešto više od godinu dana koliko Centar radi, zahvaljujući prirodnim pogodnostima i sprovedenim programima, mnogi su prevazišli svoje probleme od: depresije, neuroze, problema disajnih puteva, problema steriliteta, potencije, išijalgije, diskushernije, dijabetesa, slabosti mišića i mnogih drugih bolesti.

Centar se nalazi na sat vožnje od Beograda, a prezentaciju možete pogledati OVDE!