EXIT Fanovi

Rekordno interesovanje za Exit, posetioci dolaze sa čak šest kontinenata!

Do Exit festivala ostalo je manje od dva meseca, a već je prodato prvih 20.000 četvorodnevnih ulaznica, što predstavlja rekord za ovaj period godine! Prvi dan prodaje dnevnih ulaznica zabeležio je još jedan rekord sa prvih 5.000 ulaznica za nepunih 10 sati rada blagajni i sajta prodajne mreže Gigstix.com. Početak prodaje dnevnih ulaznica obeleželi su dugački redovi, koji su počeli da se formiraju već par sati pre otvaranja blagajni. Za ulaznice je vladalo ogromno interesovanje, tako da se za manje od tri sata rasprodalo čak duplo više od prvobitno predviđenog broja ulaznica po poklon ceni od 1.990 dinara. U duhu proslave 15. rođendana festivala, Exit je obezbedio novi kontigent ulaznica po promo ceni od samo 2490 dinara, što je čak 35% popusta od pune cene! Za sve koji žele da dođu do kompleta ulaznice za Exit po najpovoljnijoj ceni, savetujemo da požure, jer od strane fanova omiljena akcija „4+1″ se približava rasprodaji! Društvo koje zajedno kupi četiri ulaznice za ceo Exit, petu dobiće na poklon! Četvorodnevne ulaznice za Exit po ranoj ceni od 5.990 dinara, što je ušteda od 50% u odnosu na finalnu cenu, prodaju se u knjižarama Vulkan, lancu Corner Shop, i još preko 150 blagajni širom Srbije i regiona, ali i celog sveta putem onlajn kupovine na sajtu www.gigstix.com.

Povezana vest:  MTV WORLD STAGE: ALICIA KEYS

Kako izgleda žurka u redovima za Exit ulaznice pogledajte OVDE!

Desetine hiljada inostranih posetilaca očekuju se u Novom Sadu i Srbiji ovog leta, i na Exit dolaze iz više od 60 zemalja sveta i čak šest kontinenata, iz Australije, Azije, Evrope, Afrike, te Severne i Južne Amerike, ponekad prelazeći i pola planete, kao što je to slučaj sa grupom fanova sa Novog Zelanda, koji su ulaznice kupili i treću godinu zaredom. Na veliki put se sprema i grupa japanskih novinara koji planiraju da objave izveštaje sa Exita u zemlji izlazećeg sunca! U okviru foto-konkursa IndiaSerbia! na Exit ove godine dolazi i grupa Indijaca, a već tradicionalno se beleže gosti iz zemalja Južne i Centralne Amerike, kao što su Brazil, Argentina, Kuba, i Ekvador. Zanimljivost je da se za akreditaciju prijavio i Njie Baldeh, novinar dnevnog lista Point koji dolazi iz Gambije da izveštava sa festivala i već je najavio ovogodišnji program Exita u svojoj zemlji!

Povezana vest:  Gobac: Psihomodo Pop ima svoju publiku u Subotici

Najveće uzbuđenje pred Exit Avanturu počinje uz muzički spektakl decenije i koncert svetske pop ikone Robija Vilijamsa 17. juna na beogradskom Ušću! Kapije Petrovaradinske tvrđave otvoriće se 9. jula, kada će blizu horde fanova iz celog sveta proslaviti 15. rođendan Exita, sve do svetski čuvenog zatvaranja Dance Arene u jutarnjim časovima, tada već 13. jula. Pravo festivalsko letovanje nastavlja se već od 15. jula, kada će se pored mora na budvanskoj plaži Jaz četiri dana i noći slaviti nagrada za najbolji evropski festival, sve do ranog jutra u nedelju 19. jula! Svoje nastupe na ovogodišnjoj, ultimativnoj Exit Avanturi, za jedno od najjačih programskih izdanja ikad, dosad su potvrdili Mötorhead, The Prodigy, Manu Chao, Rudimental, Faithless, Roisin Murphy, Hardwell, Emeli Sandé, Sigma, John Newman, Capital Cities, Clean Bandit, Tom Odell, Martin Garrix, Gramatik, Tale of Us, Adam Beyer, Chris Liebing, Eagles of Death Metal, Fear Factory, Wilkinson, Zomboy, Roni Size Reprazent, Bondax, Napalm Death, Dubioza kolektiv, Octave One, Soul Clap i brojni drugi za ukupno više od 1.000 umetnika na 30 festivalskih bina od Petrovaradina do Jaza!

Povezana vest:  Koncert Ursule Jović uvod u 31. Beogradski džez festival

Na sajtu www.exittrip.org, mogu se naći paketi koji pored ulaznica i organizovanog prevoza, sadrže i smeštajne opcije od mesta u festivalskom kampu, pa do bogatog izbora apratmana i hotela u Novom Sadu i Budvi. Cene ovih paket aranžmana za pravo festivalsko letovanje, od 7. jula kada se otvara kamp Exita, pa sve do 20. jula, kada se zatvara Sea Dance kamp na Jazu, počinju već od 99 evra!