one_night_only_cover

Universal Music Serbia ponosno predstavlja: ONE NIGHT ONLY (Mercury Records)

Jedan od omiljenih alternativnih bendova Velike Britanije uspešno preti da osvoji planetu i sa velikim zadovoljstvom vas obaveštavamo o njihovom aktuelnom radu i novom singlu “Can You Feel It”!

U prijateljskim kombinacijama i zajedničkoj ljubavi prema muzici, duhovita i šarmantna ekipa iz grada Helmsley (North Yorkshire, UK), konačno se pod spontao nastalim imenom One Night Only okupila 2003. godine. Nakon nekoliko godina brojnih svirki po Britaniji na kojima su pored pesama za njih najuticajnijih rok bendova svirali i svoj materijal, One Night Only 2008. izdaju svoj debi album “Started a Fire”. Album je producirao Steve Lillywhite koji stoji iza poslednjeg albuma U2 i izneo je nekoliko hit singlova u vrhovima lista, a “You and Me” se zadržao čak 5 nedelja na UK Indie Chart-u!

Povezana vest:  Umro Dejvid Bouvi

Nakon malih promena u sastavu i premijernog izvođenja novog materijala na prestižnom SXSW 2010, prvi singl sa drugog istoimenog albuma One Night Only – “Say You Don’t Want It” izlazi 16. avgusta i to sa spotom u kome se pojavljuje još jedna omiljena tinejdžerska zvezda – Emma Watson. Bend konačno postavlja svoju poziciju na alternativnoj rok sceni Velike Britanije sa jakim odjekom širom sveta. O novim uticajima i još jačem kvalitetu, pa tako i uspehu drugog albuma govori samo i ime producenta sa kojim je bend sarađivao – Ed Butler, zaslužan za mnoge hitova Suede, White Lies, Pulp i drugih.

Povezana vest:  Intervju sa Tokio Hotel...

Spontani i neodoljivi, One Night Only postaju omljene zvezde ne samo među tinejdžerima, nego i pravim ljubiteljima alternativnog zvuka u sada potpuno definisanom, osvežavajućiem muzičkom stilu u kome kombinuju jake gitare sa uticajima 80ih i sintova, a u svakom smislu prateći specifičan manir svoje generacije.

Njihovi uspesi se sada ne zaustavljaju… One Night Only su deo aktuelne globalne Coke Music kampanje i autori su muzike za TV reklamu koji trenutno kruži planetom. Ovom prilikom, oni su napisali i snimili “Can You Feel It”, novi hit koji sadrži prepoznatljivu Coke melodiju od pet nota.

“Ceo vajb ovog projekta je bio da pokaže kako muzika ima isti efekat na sve ljude širom sveta. Ona može biti pravo opuštanje od svakodnevice i nema ništa bolje nego kad se vratite iz škole, otvorite Coca – Colu i pustite svoju omiljenu muziku”, komentariše pevač i gitarista George Craig.

Povezana vest:  Katy Perry novi sudija u 'X faktoru'

“Can You Feel It” se u Srbiji eksluzivno čuje još danas na Roadstar radiju, a spot koji na pravi način prenosi atmosferu i duh ovog hita i cele Coke Music kampanje, premijerno će biti prikazan u petak, 18. marta u podne samo na našem regionalnom MTV-u!

Iako su tu već dugo, vreme One Night Only zapravo tek dolazi, osvojiće svet i ostati na vrhu dugo!