ZAOSTALI MEČ ŠESTOG KOLA PRVE RVAČKE LIGE SRBIJE

Senta – Crvena zvezda 6:1

 

Hala: OŠ 11. novembar. Gledalaca: 20. Sudije: Ačić (Kanjiža), Tomini Torbica (Zrenjanin). Delegat: Jerković (Beograd).

Rezultati mečeva: do 55 kg: Nađ (Senta) – Marinković (Zvezda) 1:0. Do 60 kg: M. Nemeš – 1:0 (bez borbe). Do 66 kg: Feher – Tomić 1:0. Do 74 kg: Zerge – N. Dukić 0:1. Do 84 kg: Šefer – Karajić 1:0. Do 96 kg: Hanđa – Šašović 1:0. Do 120 kg: Poljak – Barović 1:0 (bez borbe).

Povezana vest:  Mijatov: Bez poraza smo i jedini sigurni za Plej of!

Ekipa Sente pobedila je crveno bele u poslednjem meču Prve rvačke lige Srbije koji je ujedno bio i zaostali meč šestog kola.

Ovaj meč nije imao takmičarski značaj ali su oba tima izašla u najjačim sastavima. Kao i obično sa crveno belima su „brisali strunjaču“ ali prema rečima Dalibora Perovića, direktora Crvene zvezde trojica rvača mogli su da pobede.

Povezana vest:  KVALIFIKACIONI TURNIR ZA OI U BUGARSKOJ, Davor Štefanek bolestan, Maksimović želi normu u Sofiji

 

 

Plej of u Subotici

Narednog vikenda (28. novembar) u Subotici će biti održan plej of. Na završnici takmičenja učestvovaće četiri najbolja kluba u ligi a to su Partizan, Spartak, Proleter i Radnički iz Kragujevca. Na okupu će biti iste ekipe koje su rvale u plej ofu i prošle sezone.

Podsećanja radi prošle godine, kao i ove, Partizan je bio prvi i imao pravo prvenstva u organizaciji te je bio odličan dom,aćin. Ove godine crno beli prepustili su organizaciju Spartaku. Prema poslednjim informacijama iz rvačkih krugova plej of se neće održati u hali Dudova šuma već u hali osnovne škole!? Što je čudno s obzirom da je rvanje najtrofejniji olimpijski sport u Srbiji.

Povezana vest:  POSLE SVETSKOG PRVENSTVA U GREPLINGU, Orlovi na pravom putu

-Jedino je Spartak iz Subotice poslao prijavu za organizaciju plej ofa – rekao je Milan Jelić sekretar RSS.