Legionari-2014PLS „Sever“: Legionari u naletu

Legionari iz Sremske Mitrovice zabeležili su drugu pobedu u okviru Prve lige Srbije, grupa Sever i na taj način istakli najozbiljniju kanidaturu za plasman u baraž za popunu Superlige. Posle trijumfa nad Vrbas Hantersima, „zeleni“ iz Srema su savladali još jednog ozbiljnog konkurenta za plasman u viši rang.
Od samog početka utakmice, Legionari su postavili stvari na svoje mesto, a Vitezovi iz Kleka nisu uspevali da pronađu rešenje za raznovrsne napade domaćeg tima. Kvoterbek Pet Rajli je sjajno predvodio svoj tim, zabeleživši dva tačdauna pasom, ali i istrčavši jedan u trećoj deonici. Već na poluvremenu meča više niko na stadionu „25. maj“ nije postavljao pitanje pobednika.
Gosti iz Zrenjanina nikako nisu uspevali da nađu ključ za stamenu odbranu Legionara. Tokom celog meča pokušavali su da dođu bar do počasnih poena, ali nisu uspeli u tome, pa je utakmica završena ubedljivim trijumfom Legionara, koji su dozvolili sebi blago opuštanje u poslednjoj deonici meča.
Zanimljivo je da je ubedljivu pobedu Legionara ispratio sasvim pristojan broj gledalaca, kojih je na tribinama stadiona „25. maj“ bilo preko 600.

Povezana vest:  Srbija gostuje Švajcarskoj 19. oktobra u Vinterturu

Sirmium Legionaries – Klek Knights 42:0 (13:0, 15:0, 14:0, 0:0)
Stadion: „25. maj“. Gledalaca: oko 600.
Kretanje rezultata:
7:0 Brajan Kejsi trčanje 8 jardi, Marko Đukić uspešan PAT.
13:0 Pet Rajli pas 45 jardi ka Milošu Kolibaru, neuspešan PAT.
20:0 Vladimir Jesretić trčanje 10 jardi, Marko Đukić uspešan PAT.
28:0 Pavle Nešković pas 10 jardi ka Brajanu Kejsiju, Denis Suvić pretvaranje za 2 poena.
35:0 Pet Rajli pas 65 jardi ka Darku Dumančiću, Marko Đukić uspešan PAT.
42:0 Pet Rajli trčanje 27 jardi, Marko Đukić uspešan PAT.

Povezana vest:  Zmajevi doveli i treće pojačanje, Kori Vilijams za strašan napad