Milorad-Zivkovic

Milorad Živković novo pojačanje Veprova

 

Posle povratka američkog kvoterbeka, Stena Bedvela, Divlji veprovi dobili su i prvo domaće pojačanje, vajd risivera čačanskih Anđeoskih ratnika, Milorada Živkovića.

Dvadesetpetogodišnji Čačanin bio je vodeći hvatač po broju postignutih tačdaunova u ligaškom delu prošlogodišnje Superlige, a pretprošle sezone bio je treći na listi najboljih ofanzivnih igrača, iza Aleksandra Ristića Alfa iz Veprova i Bratislava Bošnjaka, igrača Vukova. U toj sezoni, na devet utakmica uhvatio je 1.200 jardi, uz 14 tačdauna.

Povezana vest:  JUNIORSKA LIGA SRBIJA 2011, Vojvode spremne za gostovanje u Čačku

I prošle sezone bilo je interesovanja da Živković pređe u redove Wild Boars-a, ali tada nije došlo do saradnje. Milorad otkriva zašto je odlučio da dođe u kragujevački tim:

– U Kragujevac sam došao na poziv Stena Bedvela, koga jako poštujem kao trenera i igrača. Veprovi su veliki klub, uvek idu na titulu, bez obzira u kom takmičenju igrali, a ove sezone će, pored domaćeg, pokušati da osvoje trofej i u Evropi. Zbog svega toga sam odlučio da dođem i pomognem ovom timu da ispuni ciljeve. Tokom pet uspešnih sezona, Ratnicima sam kao igrač pružio sve i nadam se da ću u Veprovima dosta napredovati i da ću osvojiti prvu šampionsku titulu. Mislim da će rad sa Stenom i novim importima u ogromnoj meri doprineti mom napretku i jedva čekam da izađemo na teren.

Povezana vest:  Nova lekcija Švajcarcima

Živković je sa Veprovima već odradio nekoliko treninga i ističe zadovoljstvo kako stvari teku u novom timu.

– Želim da se nametnem novim trenerima i steknem nove drugove i nova iskustva u ovom sportu. Već sam upoznao nove saigrače i prezadovoljan sam kako su me prihvatili. Moram da priznam da sam u početku bio malo skeptičan u tom delu , ali sam zaista oduševljen i nadam se da ću im se odužiti istom merom.

Povezana vest:  Veprovi vicešampioni CEFL-a

 

Foto: Jean-François Nicollet