kajak_taraBudi i ti deo avanture na 02 ADVENTURE RACE na planini Tari od 10. do 12.juna

Za sve one koji su prošle godine propustili 01 Avanturistički događaj na planini Tari imaju priliku da ove sezone budu deo drugog izazova.
Pobegnite iz grada, pozovite prijatelje i uključite se u Izazov, doživite prirodu i osetite duh planine Tare vozeći mountine bajk, prolazeći kroz kanjon, spustajući se niz uže i tražeći put do cilja…
Potrebno je da napravite tim od 2 ili 4 učesnika (u timu 4 mora da bude jedna devojka) i pripremite ekipu za izazov, ako ste spremni pridružite se organizatori vas čekaju.
AVANTURISTIČKA TRKA (Adventure Race) održaće se od 10. do 12. juna na planini Tari u organizaciji Adveture Team-a i suorganizatora, Turističke organizacije Bajine Bašte i Nacionalnog parka Tara, prodavnice Gora i Magic Map-a.

Povezana vest:  SPORTSKO PENJANJE, Granit otvorio veštačku stenu u Beogradu (FOTO)

Ove godine biće organizovana trka na 40 km za ozbiljije učesnike i trka za rekreativce na 15 km. Najveći deo staze se prelazi mountine bajkom koje organizator obezbeđuje i trka traje jedan dan, dok je nedelja rezervisana za organizovanu vožnju brodićem po kanjonu Peruća!

Pobednike trke očekuju nagrade.

Ove trke spadaju u grupe multi sportova koje čine kombinacija više disciplina kao što su: mountain bike, kajak, orijentiring, kanjoning, trčanje, treking i karakteriše ih timski rad, budu u ekipi duh zajednistva i vrlo brzo pokazuje slabosti kod pojedinaca.

Povezana vest:  RED BULL X-FIGHTERS 2015, Klinton Mur pobedio Pažea u borbi za X-Fighters titulu

Jako su popularne u zemljama u okruženju (Hrvatska, Slovenije, Austrija, Italija) gde dolazi preko 500 učesnika iz cele Evrope i imaju za cilj promociju turističkih potencijala zemlje u kojoj se organizuju.

{vsig}ADVENTURE_RACE_NAJAVA_2011{/vsig}

Sama trka predstavlja svojevrsno testiranje sposobnosti tima i pojedinaca u timu, uz pomoć mape sa kontrolnim tačkama neophodno je da pređu stazu za što kraće vreme uz određene zadtake. Ovakav vid aktivnosti je jako popularan poslodavcima (TEAM BUILDING) i plasiraju se firmama kroz razne programe.

Povezana vest:  Učesnici “Smoki Winner of Belgrade” takmičenju u ekstremnim sportovima u Delta Cityju

ORGANIZATOR OBEZBEĐUJE NEPHODNU OPREMU ZA UČESNIKE,a na vam je da dođete .

NE OKLEVAJTE! PRIJAVITE SE, trka je počela!

Prijave na mail: [email protected]