cz kosarka delta pes

Dženkins, Vilijams, Lazić i Rebić igrali NBA 2K15

Čarls Dženkins je nekrunisani kralj među košarkašima Crvene zvezde u popularnoj video igrici NBA 2K15. To je epilog turnira koji je održan u Delta sitiju u kome su još učestvovali Markus Vilijams, Nikola Rebić i Branko Lazić. Viljamsu je poraz u finalu teško pao, jer je poznato da je veliki ljubitelj kompjuterskih igara, ali je za neuspeh imao objašnjenje:

Povezana vest:  POSLE MEČA PARTIZAN - MARUSI, Partizanovi igrači očekivali tešku utakmicu

– Nisam u tim mogao da selektiram Branka Lazića koji je ubedljivo najbolji defanzivac – rekao je Vilijams.

Ceo projekat organizovan je u cilju promocije NBA 2K15, košarkaške video igrice koja za kratko vreme postala izuzetno popularna u celom svetu i u kojoj od ove sezone navijači Crvene zvezde imaju priliku da biraju svoj omiljeni tim. Ovaj događaj privukao je veliku pažnju, u kratkom roku prijavilo se 68 takmičara, kako bi utvrdili ko je najbolji “košarkaš iz fotelje“. Osim što su se takmičili u omiljenoj igrici, gejmeri su se družili sa košarkašima Crvene zvezde. Odigran je i vrlo zanimljiv revijalni meč u kome su Zvezdini prvotimci igrali protiv takmičara.

Povezana vest:  Podržite Zvezdu na novom početku

– Ovo je bio još jedan lep događaj koji je organizovala Crvena zvezda. Družili smo se navijačima i igrali NBA 2k15. Ostali moji saigrači su u dobroj formi, dok ja ne igram često kompjuterske igre, što se i videlo po rezultatu – kratko je prokomentarisao Lazić.

Zanimljivo je istaći da je Lazić u polufinalu poražen od Vilijamsa, a Dženkins je bio bolji od Rebića. U znak sećanja na ovo zanimljivo druženje Zvezdini prvotimci su dobili diplome za plasman, a nije izostalo i nezaobilazno slikanje i potpisivanje autograma brojnim navijačima crveno-belih.

Povezana vest:  U petak utakmice četvrtfinala Kupa za žene