Filmski maraton za praznike? Zvuči kao odličan plan

///Filmski maraton za praznike? Zvuči kao odličan plan

Filmski maraton za praznike? Zvuči kao odličan plan

Međunarodni praznik rada je pravo vreme za uživanje, odmaranje i maksimalno ugađanje sebi. Praznici su idealno vreme za sve one koji vredno rade tokom godine, da se opuste i zabave. Ušuškani u toplom domu, okruženi porodicom, imate priliku da uživate u sjajnom filmskom programu.

U petak na kanal FilmBox Plus od 21 čas možete pogledati film „Transporter”. Tokom poslednjeg zadatka u Severnoj Americi, Frenk se zatiče na pogrešnoj strani zakona i u pritvoru zbog ubistva koje nije počinio. Nakon serije veoma neobičnih podudarnosti, Frenk shvata da mu je namešteno i da je vreme provedeno u zatvoru bilo deo smišljenog plana da se iz zatvora prokrijumčari bizarni simbol moći. Kada izađe, Frenk mora da pronađe čoveka koji mu je smestio i spreči neizbežan rat bandi.

Povezana vest:  Neće biti filmske verzije serije Alias

Na kanalu FilmBox Premium, u subotu u 21h, možete pogledati „Smrtonosni kung-fu”. Instruktor borilačkih veština pri policiji, u zatvoru je nakon slučajnog ubistva čoveka. Ali kad pomahnitali ubica počne da juri isključivo prekaljene borce, instruktor nudi pomoć policiji u zamenu za slobodu.

Preporuka za poslednji dan u ovoj sedmici je da pogledate film „Dobro vladanje” u 21h na kanalu FilmBox Extra. Kako bi otkupili svoju slobodu, Leti i Havijer moraju pronaći način da od vlasnika kluba za transvestite ukradu pola miliona dolara. Ipak, ova misija postaje opasnija nego što su očekivali.

Povezana vest:  Premijera serije "Nečuveni porođaji" na TLC kanalu
By | 2019-04-30T14:50:51+00:00 april 30th, 2019|TV Svet|0 Comments

Leave A Comment

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.