soraja_68_dan

VELIKI BRAT 2011

Soraja kapiten, ali I Nirmal zaradio imunitet

Marijana pita Nikolu da li je nešto ljut na nju. Nikola kaže znaš ti šta je bilo. Marijana kaže Nikoli da misli da ga ničim nije uvredila,

Marijana se pita koji je vrag sa ljudima u kući, što se menjaju. Kaže  da joj je cilj ostati čovek, i da ima svoj obraz. Marijana kaže čovek bude ljut na sebe, kad ti neko okrene ledja. Nikola je pita da li priča  njemu. Marijana kaže Nikoli da priča o njemu. Nikola kaže da Marijana stalno ima nekoga sa strane, kao u situaciji sa Vladom. Nikola kaže da mrzi kad mu neko iza ledja priča. Nikola kaže da mu smetaju njeni komentari. Marijana mu kaže da će videti kad izadje. Marijana mu kaže oni koji te ljube,e ti te te ogovaraju. Pita Nikolu zašto izvrce stvari. Marijana kaže Nikoli da će mu biti žao kad izadje. Marijana kaže Nikoli da mu sve kaže u facu. Soraja pita Horvata da li hoće da ga pusti da pobedi. Horvat kaže da neće, ali tek kad Veliki Brat nešto ponudi on će da odustane. Veliki brat nudi ukućanima da mogu da odustanu od kutija i da jedu tortu koju im je Veliki Brat ostavio u ispovedaonici. Ema , Antonija i Duško su otišli po tortu u ispovedaonicu. Dusko malo isprobava tortu.

Čišćenje kuhinje i prosipanje mleka

Brendon je pomagao Marijani, koja je prala sudove, u čišćenju kuhinje. Zatim je otišao da spava, ali se ubrzo predomislio i vratio da jede. Marijana je još uvek prala sudove, a Nemeš joj je pravio društvo sedeci za barskim stolom.

Pošto je Brendonu ostalo malo nepopijenog mleka, prosuo ga je u sudoperu, sto je izazvalo Nemešovu reakciju u smislu kako ne treba to da radi i tako da se ponaša. Brendon je odlučio da ne ulazi u duel, vec je ubrzo otišao u sobu, a Nemes je svoju nervozu prebacio na Marijanu, sa kojom je poceo da se pecka oko toga sto ne prestaje da pere sudove koje su drugi ostavili za sobom, a koje su oni takodje prali u sredu i slično. Brendon se vratio iz sobe da razjasni zasto mu se Nemeš onako obratio, pa su ubrzo pomirili, zaključivši da dižu tenziju zbog gluposti. Nemeš se onda prikljucio čišćenju kuhinje kako bi ubrzao Marijanin odlazak na spavanje, jer nije planirala da odustane od sredjivanja, dok sve ne završi.

Povezana vest:  Pobednici druge sezone serijala „MTV Reporteri“, Anđeliji Stojković, uručen nagradni paket

Ne želim da uriniram u flašu!

Veliki Brat se oglasio rekavši Soraji da može iskoristiti svoju petominutnu pauzu za toalet, što je ova i učinila. Nakon što se vratila pod kutiju, ustao je Nirmal i  žalio se da je već četrdeset sati u kutiji, a da se sada uvode nova pravila, jer Soraja može da ide u wc.

Pitao se čemu sve to, jer ovo je valjda test izdržljivosti. Bez obzira sto je muško ne želi da urinira u flašu, i njega kolena bole i sve ga boli od boravka pod kutijom. Odlučio je da prepusti Soraji da bude kapiten i da ode spavati, jer nekom se daju povlastice, a nekom ne i pošto su se promenila pravila, a on ne želi da urinira po sebi i oko sebe, odustaje. Rekao je Soraji da može izaći i da je pobedila, ona je kapiten, eto on je dzentlmen. Zatim je otišao u dvorište gde je Nemešu i Marijani saopštio da neće biti kapiten, a da oni znaju i zbog čega, a zatim je otišao da spava. Soraja  je rekla da je znala je da ce izdržati, da se super oseća i da joj je značila pauza. Žao joj je što su Nikola i Lester ispali na onakav nacin, a što se tiče Nirmala, on je hteo da bude kapiten da bi se spasio nominacija, a ona je htela samo da bude kapiten prvi put. Nakon što je izašla otišla je da se spremi za spavanje. Nemeš i Marijana su se grlili, ljubili i pričali u sobi, a nakon što su i oni zaspali, nije bilo dešavanja.

Povezana vest:  Premijera na TLC kanalu: Alesandrova kuhinja

Sorajina pobeda, Nirmalov poraz

Nirmal tvrdi da je nepravedno što je izgubio od Soraje, jer je ona imala pauzu za wc, a on nije imao ali drago mu je što je ispao džentlamen i prepustio pobedu dami.

Nirmal priča kako nema ništa lično protiv Soraje ali je shvatio da je ova igra, kao i ceo Veliki Brat. Soraja kaže da joj je Veliki Brat dao pauzu od 5 minuta za wc, jer je žensko, i ne može da koristi flašicu kao Nirmal. Nemeš se slaže sa Nirmalom da je bilo neposteno, a potom i Marijana uvažava njihovo mišljenje. Zbog ove igre oni su jako razočarani i Nemeš traži razgovor sa psihologom. Brendon kaze Nirmalu da je zeleo da on pobedi. Nirmal odolazi u ispovedaonicu i žali se na igru, kako je sve namešteno i nepošteno. On bi pobedio da nije tako. Veliki Brat favorizuje određene ljude i trebao mu je odmah reći da će biti nominovan, da se ne muči. Takođe kaže da se ne ljuti se na Soraju već na igru.

Brendon je dobio tajni zadatak da daje Emi komplimente dva sata.

 

Četrdeset sati u kutiji

Lester je u ispovedaonici i razgovara sa Velikim Bratom o Nemešu.

Kaže da ga je mnogo razočarao kad ga je posle 12h provedenih u kutiji uspeo nasamariti. Taman se nadao da će izdrzati do kraja u kutiji, čuvši glas Velikog Brata, a to je zapravo bio Nemeš i Lester je izasao iz kutije. Lester i Nikola su ljuti i razočarani u Nemeša jer je uspeo da ih nasamari. Posle im se izvinio ali mu nisu oprostili jer je Nemeš to uradio,ne iz šale, već iz pakosti jer je želeo da sačuva Marijanu, da ona pobedi i najduže da izdrži u kutiji.

Povezana vest:  SHARK WEEK SE 24. AVGUSTA VRAĆA NA DISCOVERY CHANNEL SA VIŠE PROGRAMA O AJKULAMA NEGO IKAD

U sobi Marijana i Nemeš uz poljubce i češkanje razgovaraju o Soraji. Zaključuju da je Soraja pokazala koliko je uporna i istrajana i da je sve samo ne,naivna. Ona je zaslužno osvojila titulu kapitena jer je izdržala četrdeset sati u kutiji.

Brendon i Lester više ne pričaju

Brendon i Lester ne pričaju. Oni su sami odlučili da je tako najbolje iako su bili najbolji drugovi u kući i zajedno trenirali to je sve sad prekinuto ali oni su sigurni da će se družiti nakon izlaska iz kuće Velikog Brata. Po rečima Brendona oni se super slažu ali ne mogu da se druže u kući.

Brendon ima tajni zadatak da udeljuje komplimente Emi. On joj priča da je lepa, da ima stila, da se lepo obukla, hvali joj cak i lak na nogama. Takodje i njeno kuliransko umeće. Pošto je uspešno obavio tajni zadatak, dobio je kremu koju je tražio od Velikog Brata.

Trenutak istine

Veliki Brat je obavestio ukućane da su spašeni nominacija i Soraja i Nirmal jer su najduže izdržali u kutijama. Sara je jako srećna što je kapiten pa makar i u desetoj nedelji boravka u kući.

Ukućani su imali novi zadatak “Trenutak istine” gde su jedno drugom postavljali jako škakljiva pitanja. Bili su maštoviti i postavljali su jedno drugom interesantna pitanja i smenjivali su se. Svako je imao pravo da postavi po 5 pitanja osobi koja sedi u fotelji i koja se nalazi u „Trenutku istine“. Po zavrsetku zadatka ukućani su se vratili svojim dnevnim obavezama i razgovaraju o proteklom zadatku.