Rojal krauns - Mamuti

POSLEDNJE KOLO SUPERLIGE SRBIJE – DIVIZIJA CENTAR

Rešene nepoznanice, sledi plej of

Poslednje kolo elitne divizije Centar Superlige Srbije, ali i dva baraž meča za ulazak u diviziju Centar i plasman u vajld kard rundu plej ofa, označili su kraj regularnog dela sezone ovog nikada zanimljivijeg takmičenja.

Istpostavilo se da poslednji vikend nije doneo nijedno iznenađenje. Divlji veprovi i Vukovi su ubedljivim trijumfima obezbedili prvu, odnosno drugu poziciju, pa će u plej ofu biti pošteđeni vajld kard runde i direktno su se plasirali u polufinale ovog takmičenja.
Ako je njihov plasman donekle i očekivan pre početka prvenstva, ogromna borba do poslednjeg kola vođena je za poziciju četiri (Panteri ranije obezbedili treće mesto). Posle slabijeg starta, u fotofinišu šampionata, Anđeoski ratnici iz Čačka su zahvaljujući trijumfu na svom terenu, ali i porazu Plavih zmajeva od Vukova na Adi Ciganliji, stigli do četvrtog mesta.

Povezana vest:  AMERIČKI FUDBAL, Mekginis novi vođa napada Veprova

Panteri i Ratnici su protivnike u vajld kard rundi dobili posle baraž mečeva, u kojima su se ukrstili prvoplasirane i drugoplasirane ekipe divizija Jug i Sever. Dalje su se, prema očekivanjima i svemu do sada prikazanom tokom sezone, plasirali Kraljevo Rojal kraunsi i Klek Knajtsi.

Naknadnim žrebanjem su određeni parovi vajld kard runde, u kojoj će se sastati Pančevo Panthersi – Klek Knightsi, kao i u derbiju Juga Čačak Angel Warriorsi – Kraljevo Royal Crownsi (oba meča 25. ili 26. juna).

Povezana vest:  EP (U19): Srbija se prijavila, Blažo Bojić selektor juniora

Iz divizije Centar su ispali Vrbas Huntersi i Sombor Celtisi, dok će sledeće sezone u eliti igrati Kraljevo Royal Crownsi i Klek Knightsi.

Superliga Srbije – divizija „Centar“

REZULTATI 7. KOLA: Pančevo Panthers – Kragujevac Wild Boars 21:55, Beograd Vukovi- Beograd Blue dragons 56:7, Vrbas Hunters – Novi Sad Dukes 6:30, Čačak Angel Warriors – Sombor Celtis 68:0.

Povezana vest:  JUNIORSKA LIGA 2011, Djuksi slavili na Adi, Tasić u Dubaiu!

Tabela: Kragujeva Wild Boars 7-0, Vukovi Beograd 6-1, Pančevo Panthers 5-2, Čačak Angel Warriors, Beograd Blue dragons, Novi Sad Dukes 3-4, Sombor Celtis 1-6, Vrbas Hunters 0-7.

Baraž mečevi „Jug“-„Sever“

Klek Knights – Jagodina Celts  49:6.

Kraljevo Royal Crowns – Kikinda Mammoths 35:12.