Pozivamo vas da provedete 3 dana u najboljem društvu – HBO 3, kanal posvećen najboljim HBO serijama, biće otvoren svima ove subote, nedelje i ponedeljka, tj. 18 – 20. februar.

Tako će i korisnici koji kod svog operatera nisu pretplaćeni na HBO pakete ova tri dana moći da uživaju uz renomirana glumačka imena, hit serije, a čeka ih i posebna poslastica – u Ponedeljak, 20.2. u 21h će imati priliku da pogledaju i premijeru najnovije HBO serije „Nevine laži“, sa Riz Viderspun i Nikol Kidman u glavnim ulogama.

PREMIJERA NAJNOVIJE HBO SERIJE „NEVINE LAŽI“ (BIG LITTLE LIES)

Ponedeljak, 20. februar u 21.00 h

Glume: Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley, Laura Dern, Zoe Kravitz, Alexander Skarsgård

Zasnovana na istoimenom bestseleru i sa vrhunskom izvedbom nekoliko holivudskih glumaca, serija „Nevine laži“ je mračna komična drama čija radnja se dešava u Montereju u Kaliforniji, a počinje sumnjivim ubistvom na dobrotvornoj priredbi u osnovnoj školi. Iako i žrtva i počinilac u početku ostaju misterija, deluje kao da je ubistvo posledica rivaliteta i tajni koje okružuju tri majke: mamu domaćicu Madlin Makenzi (Ris Viderspun), koju proždire ljubomora prema Boni (Zoi Kravic), novoj, mlađoj ženi njenog bivšeg, instruktorki joge sa zen stavom; Madlininu najbolju prijateljicu Selest Rajt (Nikol Kidman), bivšeg korporativnog advokata u naizgled savršenom braku sa mlađim muškarcem (Aleksander Skarsgard); i Džejn Čapman (Šajlin Vudli), samohranu majku sa mračnom prošlošću, koju Madlin i Selest uzimaju pod svoje okrilje. Ispresecana scenama ispitivanja ostalih roditelja i školskog osoblja – koji uglas nude tračeve o gradskim savezima i rivalitetima, pogotovo one koji govore o Madlin i njenoj protivnici, tehničkoj direktorki Renati Klajn (Lora Dern) – priča teče kroz sedam napetih ali zabavnih epizoda, koje otkrivaju kako svaka žena krije neku svoju tajnu koja je dovela do te kobne noći.

Povezana vest:  Naga Sersei ipak će prošetati Durbovnikom?

MARATON KOMPLETNE SEZONE SERIJE „RAZVOD“(DIVORCE)

Subota, 18. februar od 21.00 h

Glume: Sarah Jessica Parker, Thomas Haden Church

Šeron Horgan (autorka i zvezda serije „Katastrofa“, nominovane za Emi nagradu) je tvorac serije „Razvod“ o Frensis (Sara Džesika Parker), koja, posle više od deset godina braka i dvoje dece, iznenada počinje da preispituje svoj život i zategnut odnos sa mužem Robertom (Tomas Hejden Čerč). Serija počinje proslavom pedesetog rođendana njihove prijateljice Dajen – koju obeleži neprijatna svađa između Dajen i njenog muža Nika – što dodatno ubedi Frensis da kaže Robertu da treba da se raziđu. Međutim, Frensis ubrzo shvata da je praviti rezove u životu i počinjati iznova teže nego što je mislila, dok Robert, zaprepašćen Frensisinim prosvetljenjem, teško izlazi na kraj sa činjenicom da se njihov brak raspada. Ova priča o veoma, veoma dugom razvodu, kroz 10 epizoda prve sezone prati Frensis i Roberta dok se suočavaju sa raspadom neuspelog bračnog saveza, ne samo zbog njih samih, već zbog dece i prijatelja. Koristeći britak, dubokoumni humor u napetim situacijama, od neobičnih susreta na ulici do ogorčenih trenutaka na terapijama, serija „Razvod“ govori o dvoje ljudi koji prolaze kroz najteži period u životu, dok se među njima bude emocije koje godinama nisu osetili.

Povezana vest:  Najaktuelniji informativni, najkvalitetniji domaći serijski i najgledaniji rijaliti program u novoj sezoni na TV Pink

MARATON 1. SEZONE SERIJE ZAJEDNIŠTVO (Togetherness I)

Subota, 18. februar od 16.05 h

Glume: Mark Duplass, Melanie Lynskey, Steve Zissis, Amanda Peet

Nova humoristička serija HBO, “Zajedništvo”, prati dva para koji žive pod istim krovom na periferiji Los Anđelesa. Bret i Mišel (Mark Duplas i Melani Linski) se trude da u vezi pokrenu varnicu koja se ugasila pod stresom koji donose brak i deca. Kada se Bretov prijatelj Aleks (Stiv Zisis) i Mišelina sestra Tina (Amanda Pit) usele sa njima, njih četvoro prolaze kroz tragikomične situacije u potrazi za svojim snovima, dok međusobno ostaju dobri prijatelji, sestre i bračni drugovi.

MARATON EMIJEM NAGRAĐENE MINI-SERIJE OLIV KITRIDŽ (Olive Kitteridge)

Nedelja, 19. februar od 11.35 h

Glume: Frances McDormand, Richard Jenkins, Bill Murray

Oskarovka Franses Makdormand i Ričard Dženkins, nominovan za Oskara, glume u ovoj četvorodelnoj drami kanala HBO, „Oliv Kitridž“, bolno slatkoj i oporo duhovitoj priči o naizgled spokojnom gradu u Novoj Engleskoj, prožetom aferama, kriminalom i tragedijom. Priča koja se proteže tokom 25 godina, fokusira se na Oliv, profesorku matematike u srednjoj školi, i njen odnos sa Henrijem, dobronamernim gradskim farmaceutom i njihovim sinom Kristoferom, koji prezire majčino roditeljstvo, kao i druge članove društva.

Povezana vest:  GLUMICA HRISTINA POPOVIĆ GOST EMISIJE IMPULS

MARATON 5. SEZONE SERIJE DEVOJKE (GIRLS V) I  1. i 2. EP. NOVE, 6. SEZONE

Nedelja, 19. februar od 15.35 h

Ponedeljak, 20. februar u 22h

Glume: Lena Dunham, Allison Williams, Jemima Kirke, Zosia Mamet

Peta sezona humorističke serije, dobitnika nagrada Emi i Zlatni globus, od scenaristkinje/rediteljke/glumice Lene Danam, o usponima i padovima grupe prijatelja u dvadesetim godinama koji žive u Njujorku.

 MARATON EMIJEM I ZLATNIM GLOBUSOM NAGRAĐENE MINI-SERIJE MILDRED PIRS (Mildred Pierce)

Ponedeljak, 20. februar od 09.45 h

Glume: Kate Winslet, Guy Pearce

HBO predstavlja jednu u nizu svojih proslavljenih mini-serija. „Mildred Pirs“ nam na televizijske ekrane donosi nezaboravne likove istoimenog romana-klasika Džejmsa M. Kejna, prvi put objavljenog 1941. godine. Ova drama iz pet delova predstavlja intimni portret nezavisne žene koja se razvodi usred velike ekonomske krize 1930-ih i bori se da za sebe i svoju porodicu iznedri novi život. Serija govori i o Mildredinoj nerazumnoj posvećenosti njenoj uvek nezadovoljnoj kćeri Vedi, kao i o složenim odnosima koje ima sa indolentnim muškarcima u svom životu, uključujući i njenog ljubavnika, igrača poloa, Montija Beragona i bivšeg muža Berta Pirsa.

Osim spomenutih, gledaoci će moći da uživaju i u odabranim epizodama hit serija „POTPREDSEDNICA“ (Veep), PRAVA KRV (True Blood), OSTAVLJENI (Leftovers), „VELIKA LJUBAV“ (Big Love) i mnogim drugim, ali i u odličnim filmskim ostvarenjima iz HBO produkcije poput „Hemingvej i Gelhron“, „Promena igre“ (Game Change) i drugi. Vidimo se 18, 19. i 20. februara na HBO 3.