red_bul_mania (1)

RED BULL MANNY MANIA

NJUJORK OČEKUJE PREDSTAVNIKA IZ SRBIJE

 

red_bul_mania (2)U subotu, 11. juna sa početkom u 16 časova, na Trgu Republike biće održano najveće skejt takmičenje u manualnim trikovima pod nazivom Red Bull Manny Mania. Pobednik takmičenja predstavljaće našu zemlju na svetskom finalu koje će se održati u Njujorku u 20. avgusta.

U subotu 11. juna na Trgu Republike biće održano najveće skejt takmičenje u manualnim trikovima pod nazivom Red Bull Manny Mania. Takmičenje je 2007. godine pokrenuo Red Bullov vozač Džoi Brezinski, a koncept takmičenja se bazira na jednostavnim trikovima. Baza skateboard manuala je osnovno balansiranje bilo na prednjim ili na zadnjim točkovima, plus varijacije proklizavanja, grindinga ili flipova. Ove kombinacije trikova daju vozačima bezgranične mogućnosti, zbog čega brojni talentovani skejteri dobijaju šansu da odnesu pobedu.

Povezana vest:  Dobrotvorno takmičenje na najekstremnijoj biciklističkoj trci na svetu

Red Bull Manny Mania je takmičenje za mladiće i devojke koji imaju najmanje 14, a najviše 30 godina, nemaju profesionalni status i koji se prijavljuju isključivo u zemlji u kojoj žive. Ove godine takmičenje će se održati u čak 30 zemalja sa šest kontinenata! Svi nacionalni pobednici okupiće se 20. avgusta u Njujorku na svetskom Red Bull Manny Mania finalu koje će se održati nigde drugo nego na Menhetnu.

Povezana vest:  BEOGRADSKI ZAKON GRAVITACIJE

Na takmičenju u Beogradu, očekuje se učešće velikog broja skejtera, a odluku o pobedniku takmičenja doneće petočlana sudijska ekipa na čelu sa najboljim grčkim vozačem Đorđom Zavosom.

Zavos će pored suđenja na takmičenju, u subotu oko 10 časova ujutro, posetiti skejt park na Ušću i pokazati zašto ga svet smatra jednim od najboljih vozača istočne Evrope!

Povezana vest:  Red Bull Air Race ovog vikenda u Poljskoj